Bad_Mj yazdı: ↑06 Ara 2019, 15:55
Turne yapmayacak.. Yapsa bile zaten çoğumuz konsere gidemezdi..
Imza gunu vermeyecek.. zaten tekrar vereceğini sanmıyorum.. ilk ve sondu Invıncıble (bence)
Ne yapalım öldü diye piyasadan mi silelim? Tamam aklimizda ve kalbimizde.. Piyasadan da yok olursa bu adamı gelecek nesilller nasıl tanisin bilsin? Neden ben gelecek nesillere materyal bazında birseyler bırakmayayim ki? Insan sevdiginin ardindan somut birseyler ister.. Tamam albümler vb ticari amaç için olabilir.. Her ne kadar bazı albümler de hüsran şeyler olsa da biz bunlar böyle oldu diye yeni şeylere sırtımızı çevirip desteklemez Mj'in ölümünden kalan mirasa sahip çıkmazsak nasıl yaşatırız Mj'in adını? Benim fikrimce yeni çıkan şeylere sırt çevirmemeli hevesli olmalı elimizden geldiğince Mj'in adını yaşatıp mirasını korumalıyız...
SM-J250F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Destekleme konusunda kısmen hem fikirim sonuçta öyle yada böyle üzerinde Michael Jackson imzası olacak.Ondan kalan materyaller tabii ki değerli ama üzerinde başkaları çalışmışsa sonuç çok farklı çıkıyor.Cover albümler gibi,
kötü değil ama bu Michael değil diyoruz sonuçta.Albümünde yeralmış bazı parçaların bitirilmiş haliyle demo versiyonları aralarındaki müthiş farkları görünce, Michael "bu bitti demeden o eser Michael'e aittir diyemeyiz" diye düşünüyorum.Eee işin içine ticari kaygılar da girince insanların bu tarz tepkiler göstermesi gayet doğal ve hatta haklı.
Bir röportajında will.I.am söylemişti galiba
"tamam bu harika oldu" dediğimde Michael "bunu yaptıysak daha iyisini de yapabiliriz" diyordu asla yorulmuyordu, saatlerce çalışıyorduk demişti.Keep The Faith'i söylerken saatler sonra Michael ağlamaya başlamış,neden diye sorulduğunda "istediğim gibi olmuyor" demiş.Yani demem o ki asla asla asla ölümünden sonra çıkan hiç bir parça Michael'in değil.Gelecek nesiller nasıl tanısın diyorsan zaten yeterli sayıda albümü var.
He kendi adıma tekrar söylüyorum Michael'in yeni bir ses kaydının olması bile yeterli desteklemek, heycanlanmak için ama tepki gösterenlere de kesinlikle saygı duyuyorum.