Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Kullanıcı avatarı
By captain EO
Herkese selamlar. Amzon sitesinde 2020 ye ait Micbael Jackson albüm siparişi görülmüş lakin kısa bir süre sonra hemen talep geri çekilmiş. Mj estate ise olayı yalanlamamış. Vallahi biz onların yalancısıyız(.İspanyolca bilen arkadaş varsa acilen çevirebilir.)
https://youtu.be/8TMcc1nTdmE
Kullanıcı avatarı
By ozgur
Aslında ingilizce altyazısı da mevcut!
Gerçi çok fazla bilgi de yok.
Toparlamak gerekirse;
Ünlü Reddit forum sitesinde bir kullanıcı tarafından Amazon sitesinde Michael'in yeni albümünün önsatışa sunulduğunu görüyor.Albümün çıkış tarihi olarak 26 Kasım albümün isminin "Unknown" olduğu ve daha önce yayınlanmamış 7 parça olduğu bilgisi varmış.Ancak bir sebepten albüm satış tarihini 2020ye ertelemişler gibi görünüyor.Kapak resmi değişebilir.Albümün satışı gelecek yıl gerçekleşecek büyük bir olayla birlikte olacakmış!(Belever'lar duymasın, yine bir sürü senaryolar felan, durduk yere başımız ağrımasın şimdi, bu aramızda kalsın).
Albüm kapağı çok yakında HD olarak yayınlanacakmış.Amazon sitesinin bir yanlışı da olabilir fakat kasıtlı bir bilgi sızdırma olarak düşülmekteymiş.

Resim
Kullanıcı avatarı
By Queen
ozgur yazdı:Aslında ingilizce altyazısı da mevcut!
Toparlamak gerekirse;
Ünlü Reddit forum sitesinde bir kullanıcı tarafından Amazon sitesinde Michael'in yeni albümünün önsatışa sunulduğunu görüyor.Albümün çıkış tarihi olarak 26 Kasım albümün isminin "Unknown" olduğu ve daha önce yayınlanmamış 7 parça olduğu bilgisi varmış.Ancak bir sebepten albüm satış tarihini 2020ye ertelemişler gibi görünüyor.Kapak resmi değişebilir.Albümün satışı gelecek yıl gerçekleşecek büyük bir olayla birlikte olacakmış!(Belever'lar duymasın, yine bir sürü senaryolar felan, durduk yere başımız ağrımasın şimdi, bu aramızda kalsın).
Albüm kapağı çok yakında HD olarak yayınlanacakmış.Amazon sitesinin bir yanlışı da olabilir fakat kasıtlı bir bilgi sızdırma olarak düşülmekteymiş.

Resim
Bence yeni albüm çıkmayacak hem çıksa bile benim onlara hiç güvenim yok. En son albümde sahte MJ şarkıları vardı. Büyük bir olayla birlikte olacak deniyorsa da muhtemelen çıkacak olan yeni filmle birlikte albümün reklamını yapıp çıkarabilirler ve bu şekilde çok satabilir. Yani tek düşündükleri para, albümün iyi veya kötü olması kimsenin umrunda değil.

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By EvrimOfficial
Bana, tek Michael'ın ölümünden sonra çıkan albümlerden bahsetmiyorum, sanatçıların ölümlerinden sonra çıkan albümler hep yavan geliyor... Sonuçta, o şarkıları söyleyen sanatçı yok artık, turne yapamayacak, imza günü veremeyecek. Yanlış anlaşılmasın çok sevdiğim şarkısı var, ölümünden sonra çıkan albümlerden. Özellikle ''Hollywood Tonight'', ''Xscape'', ''Love Never Felt So Good'' ve ''Slave to the Rhythm''e bayılmıştım. Ama, neden bilmiyorum, benim için Michael'ın çocukluk albümleri kadar bile önemli derecede değil. Hele ki 3 şarkının başka birisi tarafından okunması olayından sonra, bana çok ticari gelmeye başladı bu albümler. Yeni bir albüm çıkarsa, biliyorum bazı insanlar beni aforoz edecekler ama, maalesef almayacağım.
Kullanıcı avatarı
By captain EO
EvrimOfficial yazdı: 30 Kas 2019, 20:45 Bana, tek Michael'ın ölümünden sonra çıkan albümlerden bahsetmiyorum, sanatçıların ölümlerinden sonra çıkan albümler hep yavan geliyor... Sonuçta, o şarkıları söyleyen sanatçı yok artık, turne yapamayacak, imza günü veremeyecek. Yanlış anlaşılmasın çok sevdiğim şarkısı var, ölümünden sonra çıkan albümlerden. Özellikle ''Hollywood Tonight'', ''Xscape'', ''Love Never Felt So Good'' ve ''Slave to the Rhythm''e bayılmıştım. Ama, neden bilmiyorum, benim için Michael'ın çocukluk albümleri kadar bile önemli derecede değil. Hele ki 3 şarkının başka birisi tarafından okunması olayından sonra, bana çok ticari gelmeye başladı bu albümler. Yeni bir albüm çıkarsa, biliyorum bazı insanlar beni aforoz edecekler ama, maalesef almayacağım.
Hay ağzına sağlık. Al benden de o kadar
Kullanıcı avatarı
By Bad_Mj
ozgur yazdı:Aslında ingilizce altyazısı da mevcut!
Toparlamak gerekirse;

Resim
Ben haberin uydurma albümünde fanmade bir albüm olduğunu düşünüyorum.. Sony ve Estate'den herhangi bir açıklama gelmediği sürece de yeni albüm çıkacağını sanmıyorum..

SM-J250F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
By Bad_Mj
EvrimOfficial yazdı:Bana, tek Michael'ın ölümünden sonra çıkan albümlerden bahsetmiyorum, sanatçıların ölümlerinden sonra çıkan albümler hep yavan geliyor... Sonuçta, o şarkıları söyleyen sanatçı yok artık, turne yapamayacak, imza günü veremeyecek. Yanlış anlaşılmasın çok sevdiğim şarkısı var, ölümünden sonra çıkan albümlerden. Özellikle ''Hollywood Tonight'', ''Xscape'', ''Love Never Felt So Good'' ve ''Slave to the Rhythm''e bayılmıştım. Ama, neden bilmiyorum, benim için Michael'ın çocukluk albümleri kadar bile önemli derecede değil. Hele ki 3 şarkının başka birisi tarafından okunması olayından sonra, bana çok ticari gelmeye başladı bu albümler. Yeni bir albüm çıkarsa, biliyorum bazı insanlar beni aforoz edecekler ama, maalesef almayacağım.
Turne yapmayacak.. Yapsa bile zaten çoğumuz konsere gidemezdi..
Imza gunu vermeyecek.. zaten tekrar vereceğini sanmıyorum.. ilk ve sondu Invıncıble (bence)
Ne yapalım öldü diye piyasadan mi silelim? Tamam aklimizda ve kalbimizde.. Piyasadan da yok olursa bu adamı gelecek nesilller nasıl tanisin bilsin? Neden ben gelecek nesillere materyal bazında birseyler bırakmayayim ki? Insan sevdiginin ardindan somut birseyler ister.. Tamam albümler vb ticari amaç için olabilir.. Her ne kadar bazı albümler de hüsran şeyler olsa da biz bunlar böyle oldu diye yeni şeylere sırtımızı çevirip desteklemez Mj'in ölümünden kalan mirasa sahip çıkmazsak nasıl yaşatırız Mj'in adını? Benim fikrimce yeni çıkan şeylere sırt çevirmemeli hevesli olmalı elimizden geldiğince Mj'in adını yaşatıp mirasını korumalıyız...

Kullanıcı avatarı
By ozgur
Bad_Mj yazdı: 06 Ara 2019, 15:55 Turne yapmayacak.. Yapsa bile zaten çoğumuz konsere gidemezdi..
Imza gunu vermeyecek.. zaten tekrar vereceğini sanmıyorum.. ilk ve sondu Invıncıble (bence)
Ne yapalım öldü diye piyasadan mi silelim? Tamam aklimizda ve kalbimizde.. Piyasadan da yok olursa bu adamı gelecek nesilller nasıl tanisin bilsin? Neden ben gelecek nesillere materyal bazında birseyler bırakmayayim ki? Insan sevdiginin ardindan somut birseyler ister.. Tamam albümler vb ticari amaç için olabilir.. Her ne kadar bazı albümler de hüsran şeyler olsa da biz bunlar böyle oldu diye yeni şeylere sırtımızı çevirip desteklemez Mj'in ölümünden kalan mirasa sahip çıkmazsak nasıl yaşatırız Mj'in adını? Benim fikrimce yeni çıkan şeylere sırt çevirmemeli hevesli olmalı elimizden geldiğince Mj'in adını yaşatıp mirasını korumalıyız...

Destekleme konusunda kısmen hem fikirim sonuçta öyle yada böyle üzerinde Michael Jackson imzası olacak.Ondan kalan materyaller tabii ki değerli ama üzerinde başkaları çalışmışsa sonuç çok farklı çıkıyor.Cover albümler gibi, kötü değil ama bu Michael değil diyoruz sonuçta.Albümünde yeralmış bazı parçaların bitirilmiş haliyle demo versiyonları aralarındaki müthiş farkları görünce, Michael "bu bitti demeden o eser Michael'e aittir diyemeyiz" diye düşünüyorum.Eee işin içine ticari kaygılar da girince insanların bu tarz tepkiler göstermesi gayet doğal ve hatta haklı.
Bir röportajında will.I.am söylemişti galiba "tamam bu harika oldu" dediğimde Michael "bunu yaptıysak daha iyisini de yapabiliriz" diyordu asla yorulmuyordu, saatlerce çalışıyorduk demişti.Keep The Faith'i söylerken saatler sonra Michael ağlamaya başlamış,neden diye sorulduğunda "istediğim gibi olmuyor" demiş.Yani demem o ki asla asla asla ölümünden sonra çıkan hiç bir parça Michael'in değil.Gelecek nesiller nasıl tanısın diyorsan zaten yeterli sayıda albümü var.
He kendi adıma tekrar söylüyorum Michael'in yeni bir ses kaydının olması bile yeterli desteklemek, heycanlanmak için ama tepki gösterenlere de kesinlikle saygı duyuyorum.

Swap-in out addons, use only what you really need!