Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Michael Jackson’ın özel doktoru, Conrad Murray; şarkıcı hakkındaki fikrini değiştirdi ve şimdi Leaving Neverland’ı izledikten sonra Pedofili olabileceğine inandığını söyledi.
66 yaşındaki Conrad Murray, daha önce Popun Kralı'nın bir çocuğa suistimal etmeyeceğini, ancak şimdi Sun gazetesine; “Uyuşturucu bağımlılığını benden saklayabildiyse, daha başka neler saklıyordu?” Demişti.
Murray, son zamanlarda yayınlanan Leaving Neverland belgeselini izlediğinde, kötüye kullanma tanımlarının Wade Robson ve James Safechuck’la eşleştirebildiğini, Michael Jackson’ın onları çocuk olarak istismar ettiğini iddia eden iki adamın iddialarına karşı şok olduğunu söyledi.
Açığa çıkan şeylerin,onu ilk kez yakın arkadaşının gerçekten çocuk tacizcisi olup olmadığını merak ettiği için gözyaşlarına boğduğunu söyledi - ve O, bu çocuklara kendi başına gelen istismarları yapıyordu.
Ama son zamanlarda bana bir şey oldu ve kendimi çaresizce ağlarken buldum.
“Kitabımda, pedofili olmadığını açıkça söylemiştim, çünkü Michael'la geçirdiğim zamanlarda bana o tarz en küçük eğilimi hissettiren hiçbir şey görmedim ya da tanık olmadım.
Ama Leaving Neverland'ı izlediğimde- sadece ağlamak istemiştim - acı vericiydi, çünkü duyduğum şey, hiç tanımadığım, daha önce hiç tanışmadığım kişilerin , onların anlattıkları şeyler Michael'ın anlattığı şeydi. Bu onun da başına gelmişti.
Çok üzüldüm. İlk defa böyle hissediyordum ‘Bir zamanlar aldatıcı olan ve benimle uyuşturucu bağımlılığını paylaşmayan arkadaşımın başka birşeyler saklıyor olması mümkün mü? Üzgünüm çünkü onu sevmiştim.
Son günlerinde insanların Jackson'a işkence yapıldığını , nasıl tecavüze uğradığını ve diğer doktorlar tarafından cinsel istismara uğradığına dair en karanlık sırlarını paylaşacağını söylemişti.
Murray, Jackson ölmeden önce, ona doktorlar tarafından nasıl tecavüz edildiğini de içeren, nasıl cinsel istismara uğradığını anlatmıştı.
Murray, “İtirafları sırasında Michael Jackson, birkaç doktor tarafından tecavüz edilmekten bahsetti - dedi:“ Dr. Conrad umarım bu ikimiz arasında asla olmaz ”dedi.
“Ben de dedim ki‘ Michael, hiç şüphen olmasın. Hayatım boyunca% 100 heteroseksüel oldum. Aynı cinsiyetle ilgilenmiyorum. Bu asla olamaz.
Michael ona olanları anlattığında ve bir çocuğun duruşuna girdiğinde ve kendisini cenin pozisyonunda tutarken, gözlerinde yaşlarla titriyor ve titriyordu. Şahit olmak benim için çok fazlaydı. Onu teselli etmek benim için çok fazlaydı. ”
Murray, Jackson’ın çektiği acıların çoğunun ailesiyle olan kırılgan ilişkilerinden de geldiğini söyledi.
Murray, Jackson’ın çektiği acıların çoğunun ailesiyle olan kırılgan ilişkilerinden de geldiğini söyledi.
Michael'la ve onunla geçirdiğim üç yıl boyunca, kendi acısı ve ıstırabına dair sürekli itiraflar oldu ”dedi.
“Sevilememek, Para makinesi ya da iç çemberinin birden fazla üyesi tarafından bir kredi kartı olarak kullanılmak zorunda kalmaktan acı duymak...
“Michael, beyninin nakledilmesinin yaşamında çektiği acının bir kısmını unutturup düşürmeyeceğini görmek için beyin ameliyatı - bir beyin nakli - yaptırmak istediğinden bahsetti.
Bu itiraflar sırasında Michael için iyi bir dinleyiciydim ve hayallerini anlardım.
Ve Murray, hala Jackson'a “sevgiyle” baktığını söylüyor.

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/news/9366458/m ... ry-doctor/
Hayatımda böyle saçma sapan bir şey okumadım.Bu doktor denen şarlatan katil daha doğrusu "MAŞA" kendisi uyuşturucu ve alkolün fazlasiyla etkisinde kalmış yada zavallı(!!) bunaklığa adım atmış!Yok Michael uyuşturucu kullanmış ama ondan saklamış,yok tecavüze uğramış doktorlar tarafından.Yaaav bu ne saçmalıklar sinsilesi!!!!!Forum kuralları gereği terbiyem el vermiyor.Bu en kibar yorumum oldu bu adama!!!!!!!!
Offthewall yazdı: 06 Tem 2019, 13:18 Michael Jackson’ın özel doktoru, Conrad Murray; şarkıcı hakkındaki fikrini değiştirdi ve şimdi Leaving Neverland’ı izledikten sonra Pedofili olabileceğine inandığını söyledi........
Ölüm en büyük bilinmez, belki bir ihtimal,öyle olmasını umuyorum,ölümü belki daha az acı çekmesini ve bunca pisliği görmemesini sağladı.
Yakınındaki insanlar sürekli bir şeyler satıyor ve bunun reklamını yapmak için sırf sansasyonel olursa sesimi duyururum diye bu tür şeylerle çıkıyor.
"Dostum" dediğin adamın "en mahremini yeni kitabımda anlatacağım". Bu nasıl bir iğrençlik tir ve tüm dünya buna karşı duramıyor hayret ediyorum doğrusu.
Ama şuna inanıyorum, iyiler daima kazanır.
Sabır diliyorum her birimiz için.

Swap-in out addons, use only what you really need!