ozgur yazdı: ↑12 Ara 2018, 12:56Ve her şey bu şarkıyla başladı bende...Onu ilk tv de gördüğüm an bu andı.Bu şarkıyla ilk defa karılaştım mükemmel kralla.Ne güzel bir tesadüftü...
Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial
ozgur yazdı: ↑12 Ara 2018, 12:56Ve her şey bu şarkıyla başladı bende...Onu ilk tv de gördüğüm an bu andı.Bu şarkıyla ilk defa karılaştım mükemmel kralla.Ne güzel bir tesadüftü...
smile yazdı: ↑09 Mar 2019, 21:53 Teşekkürler ellerine yüreğine sağlık @ozgur abi[emoji7] gece gece çok iyi geldiRica ederim.
Will You Be There
ozgur yazdı:Evet abi ben burayı mj in eskiden i just can't stop loving you şarkısında uzun versiyonunu ararken bulmuştum hem de mjizle sayfası naısl denir ekranı siyahtı çoğu videonun altyazılısı mevcuttu yazar da Özgür Er yazıyordu sonra foruma döndü ve herkes yine burada ve bunlar senin sayende oldu @ozgur abi teşekkürler bunun için abismile yazdı: ↑09 Mar 2019, 21:53 Teşekkürler ellerine yüreğine sağlık @ozgur abi[emoji7] gece gece çok iyi geldiRica ederim.
Will You Be There
Yıllar önce yapmıştım bunu ama siz olmadan tamamen değersizdi.
Siz olunca burası var, tüm içtenliğimle söylüyorum siz değer katıyorsunuz.
Ben teşekkür ederim asıl.
smile yazdı: ↑10 Mar 2019, 09:50 Evet abi ben burayı mj in eskiden i just can't stop loving you şarkısında uzun versiyonunu ararken bulmuştum hem de mjizle sayfası naısl denir ekranı siyahtı çoğu videonun altyazılısı mevcuttu yazar da Özgür Er yazıyordu sonra foruma döndü ve herkes yine burada ve bunlar senin sayende oldu @ozgur abi teşekkürler bunun için abiYa o tasarım çok güzeldi ya!
ozgur yazdı:Abi ya[emoji23][emoji23]ama siyah ekran güzeldi yalan yok tekrar öyle olma şansı yok değil mi abi kaptanın ellerine sağlık [emoji57] iyi ki de Özgür abimizi ikna etmiş [emoji7]smile yazdı: ↑10 Mar 2019, 09:50 Evet abi ben burayı mj in eskiden i just can't stop loving you şarkısında uzun versiyonunu ararken bulmuştum hem de mjizle sayfası naısl denir ekranı siyahtı çoğu videonun altyazılısı mevcuttu yazar da Özgür Er yazıyordu sonra foruma döndü ve herkes yine burada ve bunlar senin sayende oldu @ozgur abi teşekkürler bunun için abiYa o tasarım çok güzeldi ya!
Çok uğraşmıştım, @Captain EO zorla forum yaptırdı yaa
:D :D :D
smile yazdı: ↑10 Mar 2019, 10:19 Abi ya[emoji23][emoji23]ama siyah ekran güzeldi yalan yok tekrar öyle olma şansı yok değil mi abi kaptanın ellerine sağlık [emoji57] iyi ki de Özgür abimizi ikna etmiş [emoji7]Öncelikle bu haline alışanlar zaten koyu bir tema konusuna sıcak bakmazlar.
Will You Be There
ozgur yazdı: ↑10 Mar 2019, 10:28Ben o bu konularda fransızım abi :lol: Kolay gelsin ve iyi eğlenceler kodlar içerisinde 8-)smile yazdı: ↑10 Mar 2019, 10:19 Abi ya[emoji23][emoji23]ama siyah ekran güzeldi yalan yok tekrar öyle olma şansı yok değil mi abi kaptanın ellerine sağlık [emoji57] iyi ki de Özgür abimizi ikna etmiş [emoji7]Öncelikle bu haline alışanlar zaten koyu bir tema konusuna sıcak bakmazlar.
Will You Be There
Ki zaten daha önceki hali wordpress tabanlı Blog yazılımı idi, yani tamamen farklı şeyler.
Neyse ya benim yeni oyun alanım oldu zaten burası.
Ben çok eğleniyorum burada(kodların arasında)
Swap-in out addons, use only what you really need!