- 21 Nis 2019, 10:17
smile yazdı:Bana göre Mj müslümandı kostümündeki yazılardan bazıları şunu diyor yanımda olacak mısın ve Bahreyn de yaşaması da bunu etkiledi kendi içinde müslümandı Mj in ölümünden sonra oğlu en sakinleştirici din müslüman açıklmasını yapıyor Pari inde inancı farklı bana göre Mj müslümandı
Kostüm this is it kostümü

Bu konuya açıklık getireyim hemen. Bu kostüm This is itte giyilecek kostum amma velakin Heal the world şarkisinin kostümü. Bilirsin her şarkiya ait ozel kostümü olurdu Mj'in.Müslümanliğina gelecek olursa şunu söyleyeyim,Dünya'da hirsizlik yapip,yetimin hakkina göz diken,kibirden gözü dönen,masumlara eziyet eden sözde Müslümanlardan daha Müslümandi.Muslumanlik evet dindir ama bana göre bir felsefedir.Her dinin temelinde hemen hemen aynı kurallar vardir.Bütün dinler ahlakli olmayı,insanlara sevgiyi,muhtaçlara yardımı emreder.Aralarinda küçük nüanslar vardir sadece.(Uygulama konusunda)Ama Mj,Müslüman değildi.
Sonuçta bu kıskançlıklarla yaşamak zorundasın. İncittiklerini düşünüyorlar. Beni hiçbir şey incitemez. Ne kadar büyük yıldızsan, o kadar büyük hedefsin. En azından konuşuyorlar. Konuşmayı bıraktıklarında, o zaman endişe etmelisin.