Hayranlardan Destek Bekleniyor !!! Mail Adresleri
MJ Estate; Wade Robson ve James Safechuck hakkında, "Bu iki hoşnutsuz yalancı bu projeye MJ Estate'e mahkeme girişimleri başarısız olduktan sonra dahil oldular, tıpkı hayranlar gibi bizlerde MJ'e yapılan her türlü haksız saldırı girişimini, belgesel, kitap ve suçlamayı kapatmak istiyoruz. Kanunlar Michael'ın tanıtım hakkı için belirli korumalar sunuyor ve ne yazık ki, bu korumalar belgeseller veya onun hakkındaki diğer filmleri kapsamıyor, bu hakaretler ve iftiralar için dava açılamıyor, çünkü yasa gereği ölen kişi için savunma açısından hukuk davaları açılamıyor,
Çoğu durumda, MJ mülkiyetindeki materyallerde telif haklarının ihlal edilmesini önleme yeteneğine sahibiz. Bu yapımın böyle bir şey olduğunu tespit edersek, yakın zamanda Disney'e karşı dava açabilirz ki tıpkı daha evvel ABC-TV’de yayınlanan programda yaptığımız gibi. Biz bu iddiaları takip edeceğiz ancak yasaların izin vermediği bir dava açarsak ve kazanma şansımız olmazsa, yapacağımız tek şey bu sahtear ve yalancılara mahkemede reddedilen sahte iddiaları tekrarlamaları için bir kamu forumu ortamı vermek olur.
Biz Emlak yöneticileri olarak var gücümüzle ilgili her şeyi yapmaya devam edeceğiz ve hayranlarında destek olması gerekir. Üzüntülerini ve düşüncelerini Sundance Film Festivaline, yönetmen / yapımcı Dan Reed, HBO veya UK Channel 4'ün yönetim, yapımcısına vereceğimiz mail adresilerinden paylaşabilirler..
Estate'in önerdiği e-posta adresleri:
Dan Reed -
jojo@amospictures.co.uk
Sundance -
programming@sundance.org veya
institute@sundance.org
HBO -
general@hbo.com
UK Kanal 4 - programmingkatz@iankatz1000
Ekibin koordinatörü Ethel Mercedes -
emercedes@channel4.co.uk
(yukarıda ki çeviriyi mjjtürkiye Facebook adresinden alıntı yaptım)
SM-J250F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi