Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Kullanıcı avatarı
By ozgur
Forumdaki son açılan konuları veya son yazılan mesajları listeleyen eklentimiz ile testler yapıyoruz.
Son konular eklentisini kişisel tercihlerinize göre ayarlayabilir siniz.
Bu ayarlara yine Kullanıcı Kontrol Panelini açıp resimde görüldüğü gibi ulaşabilir siniz.
SonKonular1.png
SonKonular1.png (110.92 KiB) 116148 kere görüntülendi
ve aşağısında 👇👇👇
SonKonular2.png
SonKonular2.png (41.68 KiB) 116148 kere görüntülendi
Buradaki seçeneklerden Son Konular Konuunu seçerken "Yazlızca ayrı sayfada" seçeneğini seçerseniz.Ve Son konulara gözatmak isterseniz aşağıdaki resimdeki gibi üst menüdeki Forum başlığı altından kolayca ulaşabilir siniz:
SonKonular3.png
SonKonular3.png (40.47 KiB) 116148 kere görüntülendi
İyi Eğlenceler ❤️
Kullanıcı avatarı
By captain EO
Forumda bir sürü bot almış başını geziyor. Ayrıca, ben bu forumu en son beş yüz kişi ile bırakmıştım. Bu üye sayısının hali nedir? Noldu buralara?
By EvrimOfficial
captain EO yazdı: 04 Tem 2024, 22:31 Forumda bir sürü bot almış başını geziyor. Ayrıca, ben bu forumu en son beş yüz kişi ile bırakmıştım. Bu üye sayısının hali nedir? Noldu buralara?
olsun en azından bot'lar kimseye akıl hastası imasında bulunmuyorlar :mj i love bots
Kullanıcı avatarı
By captain EO
EvrimOfficial yazdı:
captain EO yazdı: 04 Tem 2024, 22:31 Forumda bir sürü bot almış başını geziyor. Ayrıca, ben bu forumu en son beş yüz kişi ile bırakmıştım. Bu üye sayısının hali nedir? Noldu buralara?
olsun en azından bot'lar kimseye akıl hastası imasında bulunmuyorlar :mj i love bots
Burada da tacize devam he? Dün sabahlara kadar yazdıkların yetmedi, savcılığa gitmem yetmedi, yalancı ve hırsız dediğin adamın forumunda olup, forum admini taciz etmeye devam etmen, cidden çok akıllı (!) olduğunu gösteriyor. Kaostan beslenip, içindeki nefret tohumlarını buradaki insanlara yayamazsın sen!! Artık haddini bil , defol, istenmediğin yerde durma!!!

will you be there?

Swap-in out addons, use only what you really need!