Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...

Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Haber,bir veya iki ay öncenin haberi ama dün akşam can sıkıntısından video izlemek isterken bir an nedense "Mj feat Drake" yazıverdim arama butonuna. Bahsettigim şarkı, don't matter to me!Şarkiyi açtım dinledim, dinledim ,dinledim...Ama Michael'in nakarattaki solosunu duyamadım.Meğer geçen yaz albümü satsın diye Mj'in adini kullanan bu zat-ı muhterem(Drake)Mj'in sesini şarkıdan çıkarmış.Nedeni ise atılan iftiralara inanmasıymış!!

Adini sanini daha önce hiç duymadığım,Michael sayesinde paraları geçen yaz cukka yapan bu abimiz Mj'in pedofili olduğuna inanıyormuş.Bak sen hele!!!Bu iddiaların yeni olmadigini bilmiyormuş demek geçen yaz tüh tüh!!!Anlaşilan bazıları ölen insanların adlarıyla reklam ve para kazanma derdinde hala!Ahlak denen kavram keşke her insanda olsa da bu garibanda azicik nemalansa!

NOT:Link koymamı beklemeyin.Bu gibi zavallılara daha fazla prim yaptirmaya niyetim yok!

THE WAY YOU MAKE ME FEEL

Captain EO yazdı: 06 Haz 2019, 02:22 Haber,bir veya iki ay öncenin haberi ama dün akşam can sıkıntısından video izlemek isterken bir an nedense "Mj feat Drake" yazıverdim arama butonuna. Bahsettigim şarkı, don't matter to me!Şarkiyi açtım dinledim, dinledim ,dinledim...Ama Michael'in nakarattaki solosunu duyamadım.Meğer geçen yaz albümü satsın diye Mj'in adini kullanan bu zat-ı muhterem(Drake)Mj'in sesini şarkıdan çıkarmış.Nedeni ise atılan iftiralara inanmasıymış!!

Adini sanini daha önce hiç duymadığım,Michael sayesinde paraları geçen yaz cukka yapan bu abimiz Mj'in pedofili olduğuna inanıyormuş.Bak sen hele!!!Bu iddiaların yeni olmadigini bilmiyormuş demek geçen yaz tüh tüh!!!Anlaşilan bazıları ölen insanların adlarıyla reklam ve para kazanma derdinde hala!Ahlak denen kavram keşke her insanda olsa da bu garibanda azicik nemalansa!

NOT:Link koymamı beklemeyin.Bu gibi zavallılara daha fazla prim yaptirmaya niyetim yok!

THE WAY YOU MAKE ME FEEL
Evet kendi YouTube kanalından da şarkıyı kaldırmış. Dinleyen vardır kendisini saygı duyarım ama o kadar çok dinleyeni olmasını saçma bulurum. Bence sesi berbat. Şarkıları da öyle. Belgesel unutulunca tekrar kullanırlar MJ’in adını. Bu hep böyle oldu çünkü.
Offthewall yazdı:
Captain EO yazdı: 06 Haz 2019, 02:22 Haber,bir veya iki ay öncenin haberi ama dün akşam can sıkıntısından video izlemek isterken bir an nedense "Mj feat Drake" yazıverdim arama butonuna. Bahsettigim şarkı, don't matter to me!Şarkiyi açtım dinledim, dinledim ,dinledim...Ama Michael'in nakarattaki solosunu duyamadım.Meğer geçen yaz albümü satsın diye Mj'in adini kullanan bu zat-ı muhterem(Drake)Mj'in sesini şarkıdan çıkarmış.Nedeni ise atılan iftiralara inanmasıymış!!

THE WAY YOU MAKE ME FEEL
Evet kendi YouTube kanalından da şarkıyı kaldırmış. Dinleyen vardır kendisini saygı duyarım ama o kadar çok dinleyeni olmasını saçma bulurum. Bence sesi berbat. Şarkıları da öyle. Belgesel unutulunca tekrar kullanırlar MJ’in adını. Bu hep böyle oldu çünkü.
Şarkıyı kurtaran tek şey Michael'ın nakarattaki solosuydu zaten.Bu arkadaş geçen yaz bu zamanlarda albümü bu nakaratla tanıtıp olay olmuştu hatta gectiğimiz aylarda da ödül almıştı...Ne diyim!Bu ve bunun gibi prim peşinde olup Michael'ı her firsatta kullananların kökü kurusun!Bu arada videonun altındaki yorumlara göz gezdirdim herkes "Michael nerede ?"diye sormuş!

THE WAY YOU MAKE ME FEEL

Ve Slash…
Kendisine adı lazım değil belgesel sorulunca, ''Bilmiyorum, belgeseli izlemedim. O yüzden yorum yapamayacağım'' dedi.

İyi ama, bir insan arkadaşını böyle mi savunur?
Tamam doğrudur, belgeseli izlememiştir. Ama ben de baştan sona izlemedim. Hatta, bilinçli şekilde izlemedim. Bu insanlara PR yaptırtmamak adına. Ama belgeseli izlemememe rağmen, Michael suçsuz derim net olarak. Ki sen, Michael'la sahnede çalışmış bir insansın Slash… İnsan, ''Ben Michael'ın suçlu olmadığını düşünüyorum'' falan demez mi? Sen de Michael'ı sadece şatafatı için sevenlerden çıktın Slash… İyi gün dostusun. Michael suya ihtiyaç duysa, bir bardak su vermezsin! Sen Michael'ı sadece şovları için seviyorsun Slash!!!
İnstagramda kendime fake bir hesap açıp Michael Jackson’ın güya çocuk tacizcisi olduğunu savunan ve saçma sapan argümanlarla bunu destekleyen bir sayfanın gönderisine yorum yaptım. Neverland Survivors sayfanın adı. Güya onlara göre Brett Barnes da tacize uğramış da söylemiyormuş. Onun da o iki “Gold digger ” gibi psikolojik “Breakdown” yaşaması lazımmış. Yorumlara bakılınca tüm MJ hayranlarını aptal ve bagnaz olarak görüyorlarmış. Yoruma tamam görüşünüze saygı duyarım fakat bu sayfanın amacı ne? Ölmüş bi sanatçıya olan tüm bu linç ve nefret neden? Belki de hiçbişey yapmadı nerden biliyosunuz? yazdım. Biri demiş işte MJ hayranları mağdurlara saldırıyo bizim amacımız onları korumak. Bende Brett Barnes ve daha onlarca çocuk hiçbişey olmadı derken sizin burada olmuş gibi göstermeniz doğru mu? Adam hayır derken sen nereden biliyorsun da evet tacizine uğradı diyebiliyorsun. Bu mağdurum diyenler neden hep para peşinde? Neden 1.5 milyar dolar dava açtılar? Hiçbiri mağdur gibi durmuyo MJ’in zaten son 10 yılı acıyla geçti artık rahat bıraksanız iyi olur dedim sayfa yöneticisi direkt engellemiş😂 asıl bağnaz kimmiş gördük😂 Bende sildim hesabı sonra😂
İşte bu bağnaz zihniyet oldukça asıl mağdur linç kültürüne kurban edilen kişilerdir.
Captain EO yazdı:Haber,bir veya iki ay öncenin haberi ama dün akşam can sıkıntısından video izlemek isterken bir an nedense "Mj feat Drake" yazıverdim arama butonuna. Bahsettigim şarkı, don't matter to me!Şarkiyi açtım dinledim, dinledim ,dinledim...Ama Michael'in nakarattaki solosunu duyamadım.Meğer geçen yaz albümü satsın diye Mj'in adini kullanan bu zat-ı muhterem(Drake)Mj'in sesini şarkıdan çıkarmış.Nedeni ise atılan iftiralara inanmasıymış!!

THE WAY YOU MAKE ME FEEL
Ben Drake den nefret ederim Geçenlerde Rihanna ile bir videosunu gördüm ve gerçekten midem bulandı. Mecazi anlamda söylemiyorum gerçekten sonrasında bulantım geçsin diye Heal the World'ü izledim. Sözde Michael ile yaptığı şarkı ilk çıktığında (Michael için) 1 kere dinledim ama onun sesini duyamadım hatta Michael olmadığına yemin edebilirim. Şarkıyı hiç beğenmeyip bir daha açmamıştım. Drake sahnede yaptığı iğrenç şeylerden sonra Michael hakkında kötü şeyler mi düşünüyormuş yani [emoji19] Hiç güleceğim yoktu.

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By smile
O noktalama işaretlerini ünlemin fazla kullanışını görünce içimde tırslanma başlıyor çünkü mevzu kesinlikle ciddidir. Bu adamların yaptıklarımı müziklerde ahlaklı davranışlar aramak yanlış hepsi geçici yaptıkları şarkılar en fazla 1 yıl dayanıyor ama Kralın şarkıları hala zirvede tahtınıda bırakmaya niyeti yok 8-)
Offthewall yazdı: 07 Haz 2019, 18:59 İnstagramda kendime fake bir hesap açıp Michael Jackson’ın güya çocuk tacizcisi olduğunu savunan ve saçma sapan argümanlarla bunu destekleyen bir sayfanın gönderisine yorum yaptım. Neverland Survivors sayfanın adı. Güya onlara göre Brett Barnes da tacize uğramış da söylemiyormuş. Onun da o iki “Gold digger ” gibi psikolojik “Breakdown” yaşaması lazımmış. Yorumlara bakılınca tüm MJ hayranlarını aptal ve bagnaz olarak görüyorlarmış. Yoruma tamam görüşünüze saygı duyarım fakat bu sayfanın amacı ne? Ölmüş bi sanatçıya olan tüm bu linç ve nefret neden? Belki de hiçbişey yapmadı nerden biliyosunuz? yazdım. Biri demiş işte MJ hayranları mağdurlara saldırıyo bizim amacımız onları korumak. Bende Brett Barnes ve daha onlarca çocuk hiçbişey olmadı derken sizin burada olmuş gibi göstermeniz doğru mu? Adam hayır derken sen nereden biliyorsun da evet tacizine uğradı diyebiliyorsun. Bu mağdurum diyenler neden hep para peşinde? Neden 1.5 milyar dolar dava açtılar? Hiçbiri mağdur gibi durmuyo MJ’in zaten son 10 yılı acıyla geçti artık rahat bıraksanız iyi olur dedim sayfa yöneticisi direkt engellemiş😂 asıl bağnaz kimmiş gördük😂 Bende sildim hesabı sonra😂
İşte bu bağnaz zihniyet oldukça asıl mağdur linç kültürüne kurban edilen kişilerdir.
:D :D :D
Resim

smile yazdı: 08 Haz 2019, 22:18 O noktalama işaretlerini ünlemin fazla kullanışını görünce içimde tırslanma başlıyor çünkü mevzu kesinlikle ciddidir. Bu adamların yaptıklarımı müziklerde ahlaklı davranışlar aramak yanlış hepsi geçici yaptıkları şarkılar en fazla 1 yıl dayanıyor ama Kralın şarkıları hala zirvede tahtınıda bırakmaya niyeti yok 8-)
Ya tamam insanları dış görünüşleri ile yargılamayalım benim de yaptığım yanlış belki ama;
Adam pazarda çorap satıyormuş gibi bakmıyor mu kameraya, bir şekilde parayı bulmuş da son anda yırtmış gibi.
Müzik piyasası ne kadar boşsa artık bu gibiler doluştu.
Amaaan bize ne bir iki yıla kadar silinir gider zaten :D :D :D
By smile
ozgur yazdı: 09 Haz 2019, 07:50
Offthewall yazdı: 07 Haz 2019, 18:59 İnstagramda kendime fake bir hesap açıp Michael Jackson’ın güya çocuk tacizcisi olduğunu savunan ve saçma sapan argümanlarla bunu destekleyen bir sayfanın gönderisine yorum yaptım. Neverland Survivors sayfanın adı. Güya onlara göre Brett Barnes da tacize uğramış da söylemiyormuş. Onun da o iki “Gold digger ” gibi psikolojik “Breakdown” yaşaması lazımmış. Yorumlara bakılınca tüm MJ hayranlarını aptal ve bagnaz olarak görüyorlarmış. Yoruma tamam görüşünüze saygı duyarım fakat bu sayfanın amacı ne? Ölmüş bi sanatçıya olan tüm bu linç ve nefret neden? Belki de hiçbişey yapmadı nerden biliyosunuz? yazdım. Biri demiş işte MJ hayranları mağdurlara saldırıyo bizim amacımız onları korumak. Bende Brett Barnes ve daha onlarca çocuk hiçbişey olmadı derken sizin burada olmuş gibi göstermeniz doğru mu? Adam hayır derken sen nereden biliyorsun da evet tacizine uğradı diyebiliyorsun. Bu mağdurum diyenler neden hep para peşinde? Neden 1.5 milyar dolar dava açtılar? Hiçbiri mağdur gibi durmuyo MJ’in zaten son 10 yılı acıyla geçti artık rahat bıraksanız iyi olur dedim sayfa yöneticisi direkt engellemiş😂 asıl bağnaz kimmiş gördük😂 Bende sildim hesabı sonra😂
:D :D :D
Resim

smile yazdı: 08 Haz 2019, 22:18 O noktalama işaretlerini ünlemin fazla kullanışını görünce içimde tırslanma başlıyor çünkü mevzu kesinlikle ciddidir. Bu adamların yaptıklarımı müziklerde ahlaklı davranışlar aramak yanlış hepsi geçici yaptıkları şarkılar en fazla 1 yıl dayanıyor ama Kralın şarkıları hala zirvede tahtınıda bırakmaya niyeti yok 8-)
Ya tamam insanları dış görünüşleri ile yargılamayalım benim de yaptığım yanlış belki ama;
Adam pazarda çorap satıyormuş gibi bakmıyor mu kameraya, bir şekilde parayı bulmuş da son anda yırtmış gibi.
Müzik piyasası ne kadar boşsa artık bu gibiler doluştu.
Amaaan bize ne bir iki yıla kadar silinir gider zaten :D :D :D
Kapitan adamı gidip urfalılara benzetmişlerdi bir zamanlar :lol: eee yani şimdi :lol: gidiyim saçma bir aylık dinlenecek şarkı yaparsam birazcık da dedikodu için kendi sanatını satıyorlar ki onların yaptıklarına sanat denir mi

Swap-in out addons, use only what you really need!