- 06 Haz 2019, 02:22
Haber,bir veya iki ay öncenin haberi ama dün akşam can sıkıntısından video izlemek isterken bir an nedense "Mj feat Drake" yazıverdim arama butonuna. Bahsettigim şarkı, don't matter to me!Şarkiyi açtım dinledim, dinledim ,dinledim...Ama Michael'in nakarattaki solosunu duyamadım.Meğer geçen yaz albümü satsın diye Mj'in adini kullanan bu zat-ı muhterem(Drake)Mj'in sesini şarkıdan çıkarmış.Nedeni ise atılan iftiralara inanmasıymış!!
Adini sanini daha önce hiç duymadığım,Michael sayesinde paraları geçen yaz cukka yapan bu abimiz Mj'in pedofili olduğuna inanıyormuş.Bak sen hele!!!Bu iddiaların yeni olmadigini bilmiyormuş demek geçen yaz tüh tüh!!!Anlaşilan bazıları ölen insanların adlarıyla reklam ve para kazanma derdinde hala!Ahlak denen kavram keşke her insanda olsa da bu garibanda azicik nemalansa!
NOT:Link koymamı beklemeyin.Bu gibi zavallılara daha fazla prim yaptirmaya niyetim yok!
THE WAY YOU MAKE ME FEEL
Adini sanini daha önce hiç duymadığım,Michael sayesinde paraları geçen yaz cukka yapan bu abimiz Mj'in pedofili olduğuna inanıyormuş.Bak sen hele!!!Bu iddiaların yeni olmadigini bilmiyormuş demek geçen yaz tüh tüh!!!Anlaşilan bazıları ölen insanların adlarıyla reklam ve para kazanma derdinde hala!Ahlak denen kavram keşke her insanda olsa da bu garibanda azicik nemalansa!
NOT:Link koymamı beklemeyin.Bu gibi zavallılara daha fazla prim yaptirmaya niyetim yok!
THE WAY YOU MAKE ME FEEL
Sonuçta bu kıskançlıklarla yaşamak zorundasın. İncittiklerini düşünüyorlar. Beni hiçbir şey incitemez. Ne kadar büyük yıldızsan, o kadar büyük hedefsin. En azından konuşuyorlar. Konuşmayı bıraktıklarında, o zaman endişe etmelisin.