Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...

Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Kullanıcı avatarı
By Queen
EvrimOfficial yazdı:İyi ki varsın Madonna :)
Katılıyorum. Madonna bu zamana kadar asla Michael 'ı arkasından bıçaklayanlardan olmadı. Tamam belki çok yakın arkadaş değillerdi ama Michael hakkındaki cinsel taciz suçlamalarına hiçbir zaman destek vermedi. Martin Bashir 'in yaptığı taraflı belgesele karşı da yine Michael 'ı savunmuştu.

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
By Offthewall
Queen yazdı: 07 May 2019, 17:26 https://www.independent.co.uk/arts-ente ... 03146.html ResimResimResim

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında bu ağır iddialar başkası hakkında olsaydı insanlar bu kadar şüpheye düşmez direkt inanır yargılarlardı. Çoğu insan da Michael gibi birinin bunu yapmış olma ihtimaline bile inanmak istemiyo. Mesela ben o kadar arastırmasam belki bende inanırdım ama yargılamazdım da tabi. Çünkü sadece müziğini dinliyorum benim için bi önemi olmazdı. Ama dünya üzerinde herhalde hiç bir ünlü için bu kadar masumiyetine inanıp destekleyen 10 yıl önce ölmüş olmasına rağmen onun için protesto yapan hayran kitlesi olmamıştır. Benim farkettiğim insanlar özellikle 80-90 jenerasyonu Michael ‘ı gerçekten çok sevmişler çok benimsemişler. Madonna da çok mantıklı konuşmuş helal olsun.

Swap-in out addons, use only what you really need!