- 17 Nis 2019, 21:42
Teşekkürler @ozgur kapitan harika olmuş ses ortada bile değilken çok yüksek bir sesi var çok teşekkürler kapitan ellerine sağlık
Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial
smile yazdı: ↑17 Nis 2019, 21:42 Teşekkürler @ozgur kapitan harika olmuş ses ortada bile değilken çok yüksek bir sesi var çok teşekkürler kapitan ellerine sağlıkOoo olumlu tepkiler harika hissettiriyor.Ben teşekkür ederim.
ozgur yazdı: ↑19 Nis 2019, 14:02Evet kapitan 2 farklı radyo birlikte harika olmuş ellerine yüreğine sağlık kapitan teşekkürlersmile yazdı: ↑17 Nis 2019, 21:42 Teşekkürler @ozgur kapitan harika olmuş ses ortada bile değilken çok yüksek bir sesi var çok teşekkürler kapitan ellerine sağlıkOoo olumlu tepkiler harika hissettiriyor.Ben teşekkür ederim.
Başka bir radyo daha buldum, bu vesile ile haber vereyim dedim.
İyi eğlenceler.
NOT:Mobilden chrome ile siteye giriş yaptığınızda, radyo alttan çalışıyor olacaktır.Ses kısık olduğu için anlamayabilirsiniz.Eğer o esnada dinlemiyorsanız mutlaka kapatın.Boş yere kotanızı bitirmesin!
ozgur yazdı: ↑16 Ağu 2019, 17:27 Radyomuz güncellendi?Harika olmuş valla, şu an son ses, Whatever Happens dinliyorum
Yılların (Since206) MJTunes kapandı.Diğer radyo da gümlemişti.
Her neyse yeni bir radyo buldum, bu sefer parça isimlerini de çekmeyi başardım. :D
(Bakınız sol taraf)
İyi Eğlenceler.
ozgur yazdı: ↑16 Ağu 2019, 17:27 Radyomuz güncellendi!Dehşetsin kapitan mükemmel ötesi ellerine sağlık 8-)
Yılların radyosu (Since206) MJTunes kapandı.Diğer radyo da gümlemişti.
Her neyse yeni bir radyo buldum, bu sefer parça isimlerini de çekmeyi başardım. :D
(Bakınız sol taraf)
İyi Eğlenceler.
ozgur yazdı: ↑19 Nis 2019, 14:02Teşekkürlersmile yazdı: ↑17 Nis 2019, 21:42 Teşekkürler @ozgur kapitan harika olmuş ses ortada bile değilken çok yüksek bir sesi var çok teşekkürler kapitan ellerine sağlıkOoo olumlu tepkiler harika hissettiriyor.Ben teşekkür ederim.
Başka bir radyo daha buldum, bu vesile ile haber vereyim dedim.
İyi eğlenceler.
NOT:Mobilden chrome ile siteye giriş yaptığınızda, radyo alttan çalışıyor olacaktır.Ses kısık olduğu için anlamayabilirsiniz.Eğer o esnada dinlemiyorsanız mutlaka kapatın.Boş yere kotanızı bitirmesin!
Swap-in out addons, use only what you really need!