Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

By michaeljacksonevreni
Michael Jackson, Smooth Radio dinleyicileri ve SmoothRadio.com okuyucuları tarafından üçüncü yıllık Smooth Icons geri sayımında tüm zamanların en iyi sanatçısı olarak seçildi.
İki yıl üst üste Michael Jackson seçiliyor.
Smooth Radio'ya özel olarak konuşan Michael'ın kardeşi Tito Jackson, King Of Pop'un galibiyeti hakkında şunları söyledi: "Michael'ı en sevdikleri Smooth Icon sanatçısı olarak seçtikleri için hayranlara teşekkür etmek istiyorum. Michael her zaman tamamen gerçek bir yetenek olmuştur. O sadece iyi bir adamdı. Çocuklarımı severdi, Onu gerçekten özlüyoruz. Aile için çok şey ifade ediyor. "
Birinci olduğu açıklandığında diğer sanatçı fanlarından şu yorum gelmişti :
Michael'ın hayranları cehalete, yalanlarla savaşmaya o kadar alışık ki bu ankette birinci olmalarına şaşmamalı!
Ankette
1. Michael Jackson
2. George Michael (2019 birincisi )
3. Queen
4. ABBA
5. Whitney Houston
.
.
29. Jacksons
Resim
michaeljacksonevreni yazdı: 02 Eyl 2021, 15:51 Michael Jackson, Smooth Radio dinleyicileri ve SmoothRadio.com okuyucuları tarafından üçüncü yıllık Smooth Icons geri sayımında tüm zamanların en iyi sanatçısı olarak seçildi.
İki yıl üst üste Michael Jackson seçiliyor.
Smooth Radio'ya özel olarak konuşan Michael'ın kardeşi Tito Jackson, King Of Pop'un galibiyeti hakkında şunları söyledi: "Michael'ı en sevdikleri Smooth Icon sanatçısı olarak seçtikleri için hayranlara teşekkür etmek istiyorum. Michael her zaman tamamen gerçek bir yetenek olmuştur. O sadece iyi bir adamdı. Çocuklarımı severdi, Onu gerçekten özlüyoruz. Aile için çok şey ifade ediyor. "
Birinci olduğu açıklandığında diğer sanatçı fanlarından şu yorum gelmişti :
Michael'ın hayranları cehalete, yalanlarla savaşmaya o kadar alışık ki bu ankette birinci olmalarına şaşmamalı!
Ankette
1. Michael Jackson
2. George Michael (2019 birincisi )
3. Queen
4. ABBA
5. Whitney Houston
.
.
29. Jacksons
Resim
Ben The Jacksons'ın da listeye girmesine çok sevindim. Hem de gayet iyi bir pozisyonda.

Swap-in out addons, use only what you really need!