Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Kim Kardashian kızına Noel hediyesi olarak Michael Jackson'ın giydiği ceketi satın almış.. Ben kızının ceketin değerini anlayacağını sanmıyorum ve Jackson ailesinin Mj'e dair eşyalarını satmasını tekrar bu olay ile kınıyorum.. Sizin düşünceleriniz nedir? Resim

SM-J250F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bad_Mj yazdı:Kim Kardashian kızına Noel hediyesi olarak Michael Jackson'ın giydiği ceketi satın almış.. Ben kızının ceketin değerini anlayacağını sanmıyorum ve Jackson ailesinin Mj'e dair eşyalarını satmasını tekrar bu olay ile kınıyorum.. Sizin düşünceleriniz nedir? Resim

Ben çok sinirlendim. O Michael 'ın ceketi ve insan sevdiği, değer verdiği kişilerin eşyasını satmaz. Yazılar olsun!!! Ayrıca zengin olanlar her istediğine ulaşıyor ve bu beni sinir ediyor. Kim Kardasian çıkıp Michael 'ın masumiyeti ile ilgili tek kelime etmedi. Şimdi de çıkmış onun ceketini kızına alıyor. Çok sinir bozucu. Michael 'ın çocukları ve ailesi hiçbir işe yaramıyor. Bugüne kadar Michael a olan saygımdan en azından çocuklarının güzel yanlarını görmeye ve onları sevmeye çalıştım ama çok yanlış yapmışım. Ben açlıktan ölsem bile babamın eşyasını asla kimseye satmazdım ve satılmasına da izin vermezdim. Bu çocuklar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum ama insan biraz babasına sahip çıkar. Michael 'ın bizden başka kimsesi yok.[emoji20] Bunu her yeni olayla tekrar tekrar anlıyorum

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Queen yazdı: 25 Ara 2019, 22:07
Bad_Mj yazdı:Kim Kardashian kızına Noel hediyesi olarak Michael Jackson'ın giydiği ceketi satın almış.. Ben kızının ceketin değerini anlayacağını sanmıyorum ve Jackson ailesinin Mj'e dair eşyalarını satmasını tekrar bu olay ile kınıyorum.. Sizin düşünceleriniz nedir? Resim

Ben çok sinirlendim. O Michael 'ın ceketi ve insan sevdiği, değer verdiği kişilerin eşyasını satmaz. Yazılar olsun!!! Ayrıca zengin olanlar her istediğine ulaşıyor ve bu beni sinir ediyor. Kim Kardasian çıkıp Michael 'ın masumiyeti ile ilgili tek kelime etmedi. Şimdi de çıkmış onun ceketini kızına alıyor. Çok sinir bozucu. Michael 'ın çocukları ve ailesi hiçbir işe yaramıyor. Bugüne kadar Michael a olan saygımdan en azından çocuklarının güzel yanlarını görmeye ve onları sevmeye çalıştım ama çok yanlış yapmışım. Ben açlıktan ölsem bile babamın eşyasını asla kimseye satmazdım ve satılmasına da izin vermezdim. Bu çocuklar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum ama insan biraz babasına sahip çıkar. Michael 'ın bizden başka kimsesi yok.[emoji20] Bunu her yeni olayla tekrar tekrar anlıyorum

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nokta, virgül dahil her kelimene katılıyorum Ayfer. Ağzına sağlık.
By smile
Çok masum düşünüyorsunuz bu işleri Kim Kardashian cekete zarar vermesine izin vermeyecek kadar zeki bir kadın, çünkü ilerde onu kullanabilsin ve bu piyasa her şey böyle yürür her kim olursa olsun o zenginlerde gecelerini gündüzlerine verip çalışarak buraya kadar geldiler hergünleri stres altında geçiyor MJ in ceketi güvende merak etmeyin
İlla ceket birisine varis kalacaksa, bu sanatta kendini kanıtlayan birisi olmalıydı. Ne bileyim; Pink falan alsaydı ceketi, ya da Robbie Williams... Hiç sevemedim ben bu Janner ve Kardashian ailelerini... Kalçasıyla gündeme gelen bir aile, her hangi bir sanat becerileri yok, bir insan poposuyla nasıl zengin ve ünlü olur, yıllardır çözemedim.

Ama daha da kızgın olduğum, her zaman ki gibi, Jackson ailesi! Michael'ın hiç bir şeyine sahip çıkamıyorlarsa, neden Michael Jackson'ın ailesi? Hadi babası, paraya ve güce tapan, barbar bi adamın tekiydi. Bu adamın bir sürü kardeşi var be kardeşim, bir tanesi demez mi, bu adam bizim kardeşimiz, ürünleri para ile satılamaz.

Bence, Michael soyadını değiştirmeliydi... Bu aile, kesinlikle Michael'a yakışan bir aile değil.
Bide 1997 yılında Elizabeth Taylor'ın doğum gününde giymiş arkadaşlar bilirsiniz zaten.Kral bu dünyadan göçtü bizler içi eşyaları kıymetli kaldı bide yaptığı iyilikler.Çocukları hayır işleri yapıyor arada ama engel olabilirlermi bunların satılmasına düşünüyorum niye olmasınki diyorum sizin gibi..
MJ & MÇ yazdı: 03 Oca 2020, 17:00 Bide 1997 yılında Elizabeth Taylor'ın doğum gününde giymiş arkadaşlar bilirsiniz zaten.Kral bu dünyadan göçtü bizler içi eşyaları kıymetli kaldı bide yaptığı iyilikler.Çocukları hayır işleri yapıyor arada ama engel olabilirlermi bunların satılmasına düşünüyorum niye olmasınki diyorum sizin gibi..
Olabilirler. Bir insanın çocukları, varisinin ilk söz sahibi insanlardır.
Onlar olamazsa, biz nasıl oluruz?

Swap-in out addons, use only what you really need!