Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

By EvrimOfficial
Biliyorsunuz Michael Jackson, az da olsa, bazı sanatçılar ile düetler yaptı. Kimileri, ölmeden önce, yayımladığı albümlerde yayımlandı. Bazıları öldükten sonra çıkan şarkılar arasındaydı. Ama bazı isimlerle düet yapmadı. Kah öyle bir şey düşünülmedi, kah, istendi ama bir araya gelemedi o ikili. Evet, Michael Jackson bir şarkıcıyla düet yapsa, hangi şarkıcıyla yapsın isterdiniz? Şimdiden teşekkürler :)

Bence, Madonna ile düet efsane olurdu!
Kullanıcı avatarı
By Queen
EvrimOfficial yazdı:Biliyorsunuz Michael Jackson, az da olsa, bazı sanatçılar ile düetler yaptı. Kimileri, ölmeden önce, yayımladığı albümlerde yayımlandı. Bazıları öldükten sonra çıkan şarkılar arasındaydı. Ama bazı isimlerle düet yapmadı. Kah öyle bir şey düşünülmedi, kah, istendi ama bir araya gelemedi o ikili. Evet, Michael Jackson bir şarkıcıyla düet yapsa, hangi şarkıcıyla yapsın isterdiniz? Şimdiden teşekkürler :)

Zaten Steve ile birkaç kez düet yaptı ama ben ikisinin sesini bir şarkıda dinlemeye bayılıyorum. Bu yüzden Steve Wonder ile daha fazla düet yapmasını isterdim. Madonna ile düet yapsaydı eminim çok eğlenceli olurdu.

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
By Queen
Queen yazdı:
EvrimOfficial yazdı:Biliyorsunuz Michael Jackson, az da olsa, bazı sanatçılar ile düetler yaptı. Kimileri, ölmeden önce, yayımladığı albümlerde yayımlandı. Bazıları öldükten sonra çıkan şarkılar arasındaydı. Ama bazı isimlerle düet yapmadı. Kah öyle bir şey düşünülmedi, kah, istendi ama bir araya gelemedi o ikili. Evet, Michael Jackson bir şarkıcıyla düet yapsa, hangi şarkıcıyla yapsın isterdiniz? Şimdiden teşekkürler :)

Zaten Steve ile birkaç kez düet yaptı ama ben ikisinin sesini bir şarkıda dinlemeye bayılıyorum. Bu yüzden Steve Wonder ile daha fazla düet yapmasını isterdim. Madonna ile düet yapsaydı eminim çok eğlenceli olurdu.

Diana Ross ile de daha fazla düet yapmasını isterdim. Eaten Alive çok güzel bir şarkı. Bence ikisinin sesi çok yakışıyor.

Kullanıcı avatarı
By MJHamit
EvrimOfficial yazdı: 16 Ağu 2019, 21:47 Biliyorsunuz Michael Jackson, az da olsa, bazı sanatçılar ile düetler yaptı. Kimileri, ölmeden önce, yayımladığı albümlerde yayımlandı. Bazıları öldükten sonra çıkan şarkılar arasındaydı. Ama bazı isimlerle düet yapmadı. Kah öyle bir şey düşünülmedi, kah, istendi ama bir araya gelemedi o ikili. Evet, Michael Jackson bir şarkıcıyla düet yapsa, hangi şarkıcıyla yapsın isterdiniz? Şimdiden teşekkürler :)

zeki müren aklıma geldi

Swap-in out addons, use only what you really need!