Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Bazı şarkılar vardır, o şarkıyı başka sanatçılar okuyordur. Ama biz, alttan alttan, kafamızda, Michael Jackson'ın sesini duyarız. Çünkü O'nun sesine daha çok yakışacağını düşünürüz. Halbuki o şarkıyla Michael Jackson'ın hiç bir alakası olmamıştır. Belki o şarkıdan haberi bile yoktur.

Var mı böyle ''Şu şarkıyı Michael söylemeliydi, sesine efsane yakışırdı'' dediğiniz şarkılar?
Ben her Stevie Wonder'dan ''Isn't She Lovely?'' dinlediğimde kulağıma Michael Jackson geliyor... Michael söylemeliydi o şarkıyı. Stevie Wonder da efsane okumuş, ama Michael'ın sesine, ve şarkının genel yapısına bakarsak, HISTORY albümüne çok uyardı. Nefis bir slow.
Türk şarkılardan örnek verecek olursak, ben Tarkan 'ın gitme şarkısını çok yakıştırırdım.
Eskiden bu olay bana çok olurdu. Sen söyleyince duygulandım. Çok eski olduğu için o şarkıları hatırlamıyorum ama şimdi düşünüyorum da Bruno'nun Count On Me'si ve Talking To The Moon'u muhteşem olurdu. Zaten hep Talking To The Moon ile MJ'imizin Scared Of The Moon'unu sırayla dinlerim. Count On Me ve Talking To The Moon'da MJ saflığı var. Bence ona çok yakışan şarkılar olurdu.

Swap-in out addons, use only what you really need!