Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

https://tr.sputniknews.com/yasam/201908 ... er-yapmis/ Marlon Brando'nun 1994 te Michael Jackson hakkında verdiği ifade yayımlandı ancak bu ifadenin Michael 'ın doğum gününden 1 gün sonra haber yapılması dikkat çekti. Marlon Brando'nun oğlu ve Michael Jackson 'ın yakın arkadaşı Miko Brando ise Michael Jackson 'ı savundu. https://www.mjvibe.com/miko-brando-slam ... l-jackson/ ResimResimResimResimResimResimResimResim

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küfürlü konuşmaya bile tahammülü olmayan birinden tecavüzcü olmaz
Kendi yaşıtlarını kirli görüyor ve uzak duruyordu. Aşık oldugu kadınlar ve beraber çalıştığı gitarist, menejer vb kişilerle sınırlıydı çevresi

GM8 go cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer bir arkadaşınız hakkında ''Çocuk tacizcisi'' iddiası çıksa, ki bu çok yakın arkadaşınızsa, ne yaparsınız? Şaşırırsınız, değil mi? E, üzülürsünüz haliyle, ondan sonra da inanamazsınız. Yalanlarsınız. Michael Jackson'ın arkadaşlarından bir kaçı hariç, hiç birisi bu tarz yalanlama yapmadı. Demek ki hepsi Michael'ı kullanıyormuş. ''Arkadaş'' ve ''dost'' ayrıdır derler ya hep, işte, malum, Michael'la bir bir ortaya çıkıyor. Basında çok da bir biriyle ahbap olmayan kişiler Michael'a destek verirken ''Kanka''lar arkadan bıçaklıyor. Velhasıl kelam... Takıldığım noktalar:

* ''Kendi yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum'' ifadesi bir pedofili unsuru değildir ki. Michael'ın o cümleyi kaç yaşında söylediğini bilmiyorum ama, 30 yaşında bir adam, hayli pek tabii 18 yaşında bir kızdan hoşlanabilir. 18 artık reşit olduğu için, bu bir pedofili sayılmaz. Ayrıca kendi yaşıtlarından hoşlanmıyorsa, büyüklerden de hoşlanabilir. Pardon bu da mı suç ?

* Mastürbasyon hakkında sorularına gülmüş. İlla cevap mı vermesi gerekiyormuş? Bu tarz sorular mahremdir. Bir interview'da bile açıklamak zorunda değilken, Marlon Brando'ya neden söylesin? Hadi diyelim, çok yakın arkadaşlar, aralarında bu tarz şeyleri bile konuşur. Sadece gülüp geçti diye pedofili mi olur bir insan? Bana da bir arkadaşım bu tarz bir soru sorsa, güler geçerim her halde, e pek tabii doğal bir tavır.

Ölmüş insanların arkalarından konuşmayı sevmem ama bay Carleone bana hep soğuk nevale gelmiştir zaten, oyunculuğuna diyeceğim bir şey yok, mizaç olarak. Michael'ın yanında dursaydı, ben kendimden şüphe ederdim, Allah Allah nasıl oldu yahu bu diye.
Zaten Mj insanların onun adından parasından yararlanmak istediğini bildiği için insanlardan uzak durup bu tarz şeylere önem vermeyen çocuklara yaklaşıyordu
Çocukların masumiyetine sıgınıyordu.
Mj sapık olsa kimsenin ruhu duymazdı
zaten bu kişiler adıyla ya da parasıyla kendilerine menfaat saglamadıgı için
Arkasından konuşup menfaat saglama peşindeler

GM8 go cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında ben bu haberin doğruluğundan emin değilim. Marlon Brando gerçekten bunları söylememiş olabilir. Oğlu Miko Brando babasının hiçbir zaman Michael ile ilgili kötü bir şey söylemediğini söylüyor. Ayrıca Marlon Brando son zamanlarını Michael 'ın yanında geçirdi. Eğer gerçekten Michael 'ın çocuklarla ilişkisi hakkında bunları söylemiş olsaydı Michael onunla arasına mesafe koyardı diye düşünüyorum.

Queen yazdı:Aslında ben bu haberin doğruluğundan emin değilim. Marlon Brando gerçekten bunları söylememiş olabilir. Oğlu Miko Brando babasının hiçbir zaman Michael ile ilgili kötü bir şey söylemediğini söylüyor. Ayrıca Marlon Brando son zamanlarını Michael 'ın yanında geçirdi. Eğer gerçekten Michael 'ın çocuklarla ilişkisi hakkında bunları söylemiş olsaydı Michael onunla arasına mesafe koyardı diye düşünüyorum.

Madem doğruluğundan emin değilsin o zaman neden bu konuyu açtın diyebilirsiniz. Aslında bu konuyu açmayacaktım ama 2 gündür her yerde bu haber var ve hiçbiri Miko Brando' nun açıklamasına yer vermemiş. Bu yüzden konuyu foruma Miko Brando' nın açıklaması ile birleştirerek açmaya karar verdim.

EvrimOfficial yazdı:Eğer bir arkadaşınız hakkında ''Çocuk tacizcisi'' iddiası çıksa, ki bu çok yakın arkadaşınızsa, ne yaparsınız? Şaşırırsınız, değil mi? E, üzülürsünüz haliyle, ondan sonra da inanamazsınız. Yalanlarsınız. Michael Jackson'ın arkadaşlarından bir kaçı hariç, hiç birisi bu tarz yalanlama yapmadı. Demek ki hepsi Michael'ı kullanıyormuş. ''Arkadaş'' ve ''dost'' ayrıdır derler ya hep, işte, malum, Michael'la bir bir ortaya çıkıyor. Basında çok da bir biriyle ahbap olmayan kişiler Michael'a destek verirken ''Kanka''lar arkadan bıçaklıyor. Velhasıl kelam... Takıldığım noktalar:

* ''Kendi yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum'' ifadesi bir pedofili unsuru değildir ki. Michael'ın o cümleyi kaç yaşında söylediğini bilmiyorum ama, 30 yaşında bir adam, hayli pek tabii 18 yaşında bir kızdan hoşlanabilir. 18 artık reşit olduğu için, bu bir pedofili sayılmaz. Ayrıca kendi yaşıtlarından hoşlanmıyorsa, büyüklerden de hoşlanabilir. Pardon bu da mı suç ?

* Mastürbasyon hakkında sorularına gülmüş. İlla cevap mı vermesi gerekiyormuş? Bu tarz sorular mahremdir. Bir interview'da bile açıklamak zorunda değilken, Marlon Brando'ya neden söylesin? Hadi diyelim, çok yakın arkadaşlar, aralarında bu tarz şeyleri bile konuşur. Sadece gülüp geçti diye pedofili mi olur bir insan? Bana da bir arkadaşım bu tarz bir soru sorsa, güler geçerim her halde, e pek tabii doğal bir tavır.

Ölmüş insanların arkalarından konuşmayı sevmem ama bay Carleone bana hep soğuk nevale gelmiştir zaten, oyunculuğuna diyeceğim bir şey yok, mizaç olarak. Michael'ın yanında dursaydı, ben kendimden şüphe ederdim, Allah Allah nasıl oldu yahu bu diye.
Bunları onlar yapınca normal MJ yapınca anormal oluyor 50 yaş ustu zenginlerin 20 yaş sonrası kadınlarla ilişki kurdukları an normaldir. Hem cinslerin konuştukları şeyi kötü birşey olarak göstermekte insanın aklını almadığı ayrı bir mevzu insan doğası çıkar için kim olursa olsun arkasından bıçaklar dediğin gibi Evrim abi

@Qqeen haber doğru baya bir gazete yer edinmiş bu
smile yazdı: 31 Ağu 2019, 20:28
EvrimOfficial yazdı:Eğer bir arkadaşınız hakkında ''Çocuk tacizcisi'' iddiası çıksa, ki bu çok yakın arkadaşınızsa, ne yaparsınız? Şaşırırsınız, değil mi? E, üzülürsünüz haliyle, ondan sonra da inanamazsınız. Yalanlarsınız. Michael Jackson'ın arkadaşlarından bir kaçı hariç, hiç birisi bu tarz yalanlama yapmadı. Demek ki hepsi Michael'ı kullanıyormuş. ''Arkadaş'' ve ''dost'' ayrıdır derler ya hep, işte, malum, Michael'la bir bir ortaya çıkıyor. Basında çok da bir biriyle ahbap olmayan kişiler Michael'a destek verirken ''Kanka''lar arkadan bıçaklıyor. Velhasıl kelam... Takıldığım noktalar:

Bunları onlar yapınca normal MJ yapınca anormal oluyor 50 yaş ustu zenginlerin 20 yaş sonrası kadınlarla ilişki kurdukları an normaldir. Hem cinslerin konuştukları şeyi kötü birşey olarak göstermekte insanın aklını almadığı ayrı bir mevzu insan doğası çıkar için kim olursa olsun arkasından bıçaklar dediğin gibi Evrim abi

Hayır hayır, ben yaşça aşırı küçük kadınlarla da gezdiğine de inanmıyorum. Çünkü eşlerinden birisi kendisinden 10 yaş küçüktü, ki bu normal. Biri de yaşıttı, e pek tabii bu da normal. Bir ara Madonna ile birlikte olduğu yazıldı, yaşıttı. Bazı gazeteler 'çiçek' adını verdiği ve adını hiç söylemediği bir sevgilisi olduğunu söylüyorlardı, ne kadar doğru bilmem ama onun da yaş farkı çok olduğunu düşünmüyorum. Michael bir jilogow değil ki, her önüne gelenle gezsin. Normal bir ilişki insanıydı hepimiz gibi. Ama bence tabii aşırı ünlü olduğu için kadınlara çok da güvenmiyordu, haliyle. Uzun sürmüyordu ilişkileri. Çünkü parası için kullandıklarını sanıyordu, belki de haklıydı.
EvrimOfficial yazdı: 31 Ağu 2019, 21:02
smile yazdı: 31 Ağu 2019, 20:28

Hayır hayır, ben yaşça aşırı küçük kadınlarla da gezdiğine de inanmıyorum. Çünkü eşlerinden birisi kendisinden 10 yaş küçüktü, ki bu normal. Biri de yaşıttı, e pek tabii bu da normal. Bir ara Madonna ile birlikte olduğu yazıldı, yaşıttı. Bazı gazeteler 'çiçek' adını verdiği ve adını hiç söylemediği bir sevgilisi olduğunu söylüyorlardı, ne kadar doğru bilmem ama onun da yaş farkı çok olduğunu düşünmüyorum. Michael bir jilogow değil ki, her önüne gelenle gezsin. Normal bir ilişki insanıydı hepimiz gibi. Ama bence tabii aşırı ünlü olduğu için kadınlara çok da güvenmiyordu, haliyle. Uzun sürmüyordu ilişkileri. Çünkü parası için kullandıklarını sanıyordu, belki de haklıydı.
Sende beni yanlış anladın Evrim abi o bir benzetmeydi kusursuz insanlarda kusur ararlarda ama etraflarındaki insanların yaptıklarına göz yumarlar ondandı benim kastım. Para değilde bütün sevgisi çocuklara ve sanatınaydı bu yüzden olabilir

Swap-in out addons, use only what you really need!