- 31 Ağu 2019, 17:49
Eğer bir arkadaşınız hakkında ''Çocuk tacizcisi'' iddiası çıksa, ki bu çok yakın arkadaşınızsa, ne yaparsınız? Şaşırırsınız, değil mi? E, üzülürsünüz haliyle, ondan sonra da inanamazsınız. Yalanlarsınız. Michael Jackson'ın arkadaşlarından bir kaçı hariç, hiç birisi bu tarz yalanlama yapmadı. Demek ki hepsi Michael'ı kullanıyormuş. ''Arkadaş'' ve ''dost'' ayrıdır derler ya hep, işte, malum, Michael'la bir bir ortaya çıkıyor. Basında çok da bir biriyle ahbap olmayan kişiler Michael'a destek verirken ''Kanka''lar arkadan bıçaklıyor. Velhasıl kelam... Takıldığım noktalar:
* ''Kendi yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum'' ifadesi bir pedofili unsuru değildir ki. Michael'ın o cümleyi kaç yaşında söylediğini bilmiyorum ama, 30 yaşında bir adam, hayli pek tabii 18 yaşında bir kızdan hoşlanabilir. 18 artık reşit olduğu için, bu bir pedofili sayılmaz. Ayrıca kendi yaşıtlarından hoşlanmıyorsa, büyüklerden de hoşlanabilir. Pardon bu da mı suç ?
* Mastürbasyon hakkında sorularına gülmüş. İlla cevap mı vermesi gerekiyormuş? Bu tarz sorular mahremdir. Bir interview'da bile açıklamak zorunda değilken, Marlon Brando'ya neden söylesin? Hadi diyelim, çok yakın arkadaşlar, aralarında bu tarz şeyleri bile konuşur. Sadece gülüp geçti diye pedofili mi olur bir insan? Bana da bir arkadaşım bu tarz bir soru sorsa, güler geçerim her halde, e pek tabii doğal bir tavır.
Ölmüş insanların arkalarından konuşmayı sevmem ama bay Carleone bana hep soğuk nevale gelmiştir zaten, oyunculuğuna diyeceğim bir şey yok, mizaç olarak. Michael'ın yanında dursaydı, ben kendimden şüphe ederdim, Allah Allah nasıl oldu yahu bu diye.