Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Kullanıcı avatarı
By captain EO
Queen yazdı:https://elpais.com/elpais/2019/07/31/ge ... 78524.html. Lisa Marie Presley'nin, eski eşi Michael Jackson ve babası Elvis Presley ile ilgili konulara da değineceği bir kitap yayımlayacağı bildirildi. Kitap için 4 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamış bulunuyor. ResimResimResimResim

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım beni utandirmazsin Lisa!Mj'e olan ,aşkından doğan nefretini bir kenara bırakip saf gerçekleri anlatırsın[emoji17]
Umarım yanılırım ama, bu kitap, Elvis'in de Michael'ın da kemiklerini sızlatacak gibi geliyor bana... :/ Çünkü palavralarla süslenip, bomboş, çerçöp bir kitap olacağına dair büyük hisler var içimde... Umarım yanılırım.
Kullanıcı avatarı
By Offthewall
Queen yazdı: 01 Ağu 2019, 17:27 https://elpais.com/elpais/2019/07/31/ge ... 78524.html. Lisa Marie Presley'nin, eski eşi Michael Jackson ve babası Elvis Presley ile ilgili konulara da değineceği bir kitap yayımlayacağı bildirildi. Kitap için 4 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamış bulunuyor. ResimResimResimResim

Ben Lisa’nın, Michael ile olan evliliğine çok fazla değineceğini veya ayrıntı vereceğini sanmıyorum, o tarz biri değil gibi, bu iddialara da inanmıyodur muhtemelen. En çok Elvis’ten bahsedecektir. Yazacağı kitapta Michael hakkında herhangi tartışma konusu olabilecek şeyler söyleyeceğini de sanmam. Bence Michael’ın hayatında ona sadık ve onu gerçekten seven sayılı insanlardan biriydi. Sadece kendi açısından olanları anlatacaktır.
Kullanıcı avatarı
By Offthewall
Ayrıca şu kadar milyon dolara anlaştı falan yazmışlar bu haber biraz da tabloid gibi duruyo. Çünkü kadın geçen sene tam da bu zamanlarda bir röportajda, spekülasyonlardan ayrı olarak kendi hayatını anlatan bir kitap yazacağını zaten söylemişti. Michael ile ilgili de benim hayatımın bi parçası, onunla çok güzel zamanlarımız geçti ve bu onur duyduğum bişey gibi şeyler söylemişti. Geçenlerde kendi kızının doğum gününde Michael’ın yeğenleri hatta Evan Ross falan vardı, aile gibiler yani o yüzden olumsuz bişey yazacağını sanmam. Diğer klip kızları gibi Michael ile yaşadığı ilişkisini hiç pazarlık veya reklam konusu yapmadı bu zamana kadar hep ağır durdu o yüzden bu kitabı çoğu Jurnalist, gazeteci, hayran kitlesi de ciddiye alacaktır.
Kullanıcı avatarı
By Queen
Offthewall yazdı:Ayrıca şu kadar milyon dolara anlaştı falan yazmışlar bu haber biraz da tabloid gibi duruyo. Çünkü kadın geçen sene tam da bu zamanlarda bir röportajda, spekülasyonlardan ayrı olarak kendi hayatını anlatan bir kitap yazacağını zaten söylemişti. Michael ile ilgili de benim hayatımın bi parçası, onunla çok güzel zamanlarımız geçti ve bu onur duyduğum bişey gibi şeyler söylemişti. Geçenlerde kendi kızının doğum gününde Michael’ın yeğenleri hatta Evan Ross falan vardı, aile gibiler yani o yüzden olumsuz bişey yazacağını sanmam. Diğer klip kızları gibi Michael ile yaşadığı ilişkisini hiç pazarlık veya reklam konusu yapmadı bu zamana kadar hep ağır durdu o yüzden bu kitabı çoğu Jurnalist, gazeteci, hayran kitlesi de ciddiye alacaktır.
Zaten kitap sadece Michael ile ilgili değilmiş. Bencede basın yine abartıyor ama bu haber pek çok yabancı kaynakta çıkmıştı ve Lisa herhangi bir açıklama yapmadı. Bu yüzden kitap anlaşması yaptığının doğru olduğunu düşünüyorum.

Kullanıcı avatarı
By ozgur
Bir türlü sevemesem de Lisa'nın bir şekilde dürüst ve açık sözlü olduğunu düşünüyorum.
Dolaysıyla Michael ile ilgili olumsuz bir şeyler söylemeyeceğini tahmin ediyorum.
Sadece kendisine garip gelen yönlerini söyleyecektir.Ve maalesef bunlar da magazin için yeterli malzeme olacaktır.
Örneğin J. Randy Taraborrelli'nin kitabı "Büyülü ve Çılgınca bir yaşam" daki gibi.Lisa'nın Michael'in karanlıkta yatağa girmek ve daha önce uyanarak kendisini makyajsız görmesini istememesi tarzı konulardan kendine haber çıkartacaklardır.
Tüm bunlar bir yana dediğim gibi en azından Michael hakkında dürüst bulduğum birinden onunla ilgili bir şeyler okumak için can atıyorum.Bence olumlu bir gelişme.
Para söz konusu olduğunda ise magazine asla güvenmemek lazım.Bana kalırsa söylenilen rakam tamamen uydurma.
Kullanıcı avatarı
By Offthewall
ozgur yazdı: 02 Ağu 2019, 13:39 Bir türlü sevemesem de Lisa'nın bir şekilde dürüst ve açık sözlü olduğunu düşünüyorum.
Dolaysıyla Michael ile ilgili olumsuz bir şeyler söylemeyeceğini tahmin ediyorum.
Sadece kendisine garip gelen yönlerini söyleyecektir.Ve maalesef bunlar da magazin için yeterli malzeme olacaktır.
Örneğin J. Randy Taraborrelli'nin kitabı "Büyülü ve Çılgınca bir yaşam" daki gibi.Lisa'nın Michael'in karanlıkta yatağa girmek ve daha önce uyanarak kendisini makyajsız görmesini istememesi tarzı konulardan kendine haber çıkartacaklardır.
Tüm bunlar bir yana dediğim gibi en azından Michael hakkında dürüst bulduğum birinden onunla ilgili bir şeyler okumak için can atıyorum.Bence olumlu bir gelişme.
Para söz konusu olduğunda ise magazine asla güvenmemek lazım.Bana kalırsa söylenilen rakam tamamen uydurma.
Aynen bence de para anlaşması uydurma olabilir. Tabiki kadının bu kitaptan kazancı olacak ama özellikle Michael ile olan ilişkisini anlatması için para anlaşması karşılığında kitap yazacakmış gibi lanse etmiş basın. Halbuki kadın kendi demişti önceden yazacagını. Bende çok dürüst olduğunu düşünüyorum. Biraz da kaba bi kadın gibi. Bu kadın zaten uyusturucu bagımlısı falandı hatta rehabilitasyona gitmiş nerdeyse ölüyomuş falan, kendisi ölmeden evvel o ve Michael ile ilişkileri ile ilgili ortaya çıkan tüm spekülasyonları susturmak için bile otobiyografisinde Michael ile olan tüm soru işaretlerine de cevap verir, belki Oprah röportajında anlattığından fazlasını yazar. Çünkü herkesin merak edeceği kısım burası olacaktır.

Swap-in out addons, use only what you really need!