Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...

Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Kullanıcı avatarı
By captain EO
Şayet bu haber doğruysa,yayinlanacak olan ülkedeki fanların şahsım adina yanindayim!!!

Nerde insanlıķ yaa?Hangi kültürde vardir suçsuzluğu mahkemelerce onaylanmış bir insanin ölüm yil dönümünde onu ithamlara maruz bırakmak?Biriniz açıklasın bana lütfen!Resim
Kullanıcı avatarı
By Offthewall
Captain EO yazdı: 19 Haz 2019, 09:28 Şayet bu haber doğruysa,yayinlanacak olan ülkedeki fanların şahsım adina yanindayim!!!

Nerde insanlıķ yaa?Hangi kültürde vardir suçsuzluğu mahkemelerce onaylanmış bir insanin ölüm yil dönümünde onu ithamlara maruz bırakmak?Biriniz açıklasın bana lütfen!Resim
İyice saçmaladılar gerçekten. Herhalde o gün albüm satışları, dinlenmeler artacağı için bunun önüne geçmeye mi çalısıyolar anlamış degilim. Bu ciddiye alınmayacak kadar zayıf bi belgeselken hala reklamını yapmaları tuhaf. O gün Michael Jackson’ın hayranları için özel bir günken bu yapılan saygısızlıktan başka bişey değil. Hiç düşünmüyorlar herhalde vebaline hakkına giriyoruz bi rahat bıraksak adamı diye. Nasıl olsa adı bile dünyanın parasını kazandırıyo.
Kullanıcı avatarı
By ozgur
Captain EO yazdı: 19 Haz 2019, 09:28 Şayet bu haber doğruysa,yayinlanacak olan ülkedeki fanların şahsım adina yanindayim!!!

Düşüncelerimi yazabileceğim şeylerin tamamı burası için çok ağır.
Susuyorum.
Zaman gerçekleri açığa çıkaracaktır, sabır erdemine sarılacağım.
By smile
Çokta tın çokta fifi artık bu olaylara bakış açım bu ben tam tersine MJ şuan güldüğünü düşünüyorum çaresizlikten her daim Mj bulasan bir medya televizyon kanalari da elbet katıldı rezillige HBO Game Of Thrones in son sezonunun acısını Mj den çıkarmak istediler adamlar başaramayınca suçlarını itiraf ettiler hepsi bir çarkın içinde bu belgesel yayınlandığı zamanda böyleydi piyasada kalmakta zor özellikle medya bunu en iyi MJ üzerinde kullanıyor ve şuan MJ uzulmedigine tam tersine caresizliklerine güldüğüne eminim hemde Mj yi gerçekte savunan kişileri de görmüş olduk Kral olmak zor iş

Kullanıcı avatarı
By captain EO
EvrimOfficial yazdı:Ben anlamadım yahu; ne olmuş?
Ben de paylaştığınız resim görünmüyor, sayın adminim. Ve olaya Fransız kaldım :)
Geçen hafta instagramda paylaşılan bir posttu.25 Haziranda sözde belgesel Ameeika'da 4 kanalda birden yayinlanacakmış.Bilmiyorum yayınlandi mi ,yayinlanmadi mi?

Swap-in out addons, use only what you really need!