Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...

Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Bugün bizim için çok özel bir gün ve bu fotoğrafı paylaşmak istedim. Michael, polisler tarafından haksız yere kolları arkadan kelepçelenerek darp edilmişti. Onun sırtını,kolunu ve omzunu yaralamışlardı ayrıca onu iğrenç bir tuvalette kilitli tutarak psikolojik baskı uygulamışlardı. Michael eve döndüğünde küçük Prince babasının yaralarını iyileştirmeye çalıştı. [emoji17] Sonuç olarak o suçsuzluğunu her şekilde kanıtladı. Michael her zaman masum, sonsuza kadar masum[emoji3577][emoji3577]ResimResim

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Queen yazdı: 13 Haz 2019, 13:54 Bugün bizim için çok özel bir gün ve bu fotoğrafı paylaşmak istedim. Michael, polisler tarafından haksız yere kolları arkadan kelepçelenerek darp edilmişti. Onun sırtını,kolunu ve omzunu yaralamışlardı ayrıca onu iğrenç bir tuvalette kilitli tutarak psikolojik baskı uygulamışlardı.
Çok emin olmamakla birlikte, hatırladığım kadarıyla o yaralar farklı bir sebepten olmuş. Michael neden böyle bir şey söyledi, birileri(avukatları vs) mi böyle bir karşı karalama taktiği öğütledi, bilemiyorum.Ama tek hatırladığım darp olayı gerçek değildi, sanırım, galiba!
Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varsa paylaşsın hep birlikte hatırlayalım.

Öte yandan bunun bir zafer günü olmasını engellemiyor.
Kutlu olsun.

Resim
ozgur yazdı: 14 Haz 2019, 17:45
Queen yazdı: 13 Haz 2019, 13:54 Bugün bizim için çok özel bir gün ve bu fotoğrafı paylaşmak istedim. Michael, polisler tarafından haksız yere kolları arkadan kelepçelenerek darp edilmişti. Onun sırtını,kolunu ve omzunu yaralamışlardı ayrıca onu iğrenç bir tuvalette kilitli tutarak psikolojik baskı uygulamışlardı.
Çok emin olmamakla birlikte, hatırladığım kadarıyla o yaralar farklı bir sebepten olmuş. Michael neden böyle bir şey söyledi, birileri(avukatları vs) mi böyle bir karşı karalama taktiği öğütledi, bilemiyorum.Ama tek hatırladığım darp olayı gerçek değildi, sanırım, galiba!
Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varsa paylaşsın hep birlikte hatırlayalım.

Öte yandan bunun bir zafer günü olmasını engellemiyor.
Kutlu olsun.

Resim
Benim de bildiğim kadarıyla, Michael ‘ın cildi zaten hassas olduğu için Santa Barbara Polisleri kelepçeliyken adamı itip kakmışlar kolunda darp izleri oluşmuş, hatta gazeteciler de bu konuyu sorduklarında polisler öyle bişey yapmadıklarını söyleyip iddiaları reddetmişler.
@ozgur Michael 'ın cildi çok hassas ve karakola kendi isteği ile geldiği halde kelepçe takmışlar üstelik ellerini arkadan kelepçelemişler ve bunu yaparken zorladıkları için sırtı ve omzu incinmiş. Michael bu konuda doğru söylüyordu ve bu olayı anlatırken çok zorlanıyordu. Onlarda başlarının derde gireceğini bildikleri için inkar ettiler. Tabi bu gerçek bir darp mıydı yoksa onun cilt problemlerini düşünmeden kaba davranma sonucu mu oluştu bilmiyorum ama onu bilerek tuvalete kilitlediklerine göre polisler iyi niyetli değillermiş. Yani darp ettiklerine inanıyorum ama Michael güçlü ve zengin biri ve polisler bunu biliyorlar. Bu yüzden doğrudan darp etmek yerine ona yaptıkları işlemler sırasında bilerek canı yansın diye kaba davrandıklarını düşünüyorum. Zaten Amerikada bir siyahinin tutuklandığı zaman neler olduğunu hepimiz haberlerden az çok biliyoruz.
Queen yazdı: 15 Haz 2019, 00:09 @ozgur Michael 'ın cildi çok hassas ve karakola kendi isteği ile geldiği halde kelepçe takmışlar üstelik ellerini arkadan kelepçelemişler ve bunu yaparken zorladıkları için sırtı ve omzu incinmiş. Michael bu konuda doğru söylüyordu ve bu olayı anlatırken çok zorlanıyordu. Onlarda başlarının derde gireceğini bildikleri için inkar ettiler. Tabi bu gerçek bir darp mıydı yoksa onun cilt problemlerini düşünmeden kaba davranma sonucu mu oluştu bilmiyorum ama onu bilerek tuvalete kilitlediklerine göre polisler iyi niyetli değillermiş. Yani darp ettiklerine inanıyorum ama Michael güçlü ve zengin biri ve polisler bunu biliyorlar. Bu yüzden doğrudan darp etmek yerine ona yaptıkları işlemler sırasında bilerek canı yansın diye kaba davrandıklarını düşünüyorum. Zaten Amerikada bir siyahinin tutuklandığı zaman neler olduğunu hepimiz haberlerden az çok biliyoruz.
Tamam şimdilik susayım ben ama araştıracağım.Ve mutlaka dönüş yapacağım bu konuya.
Benimde bildiğim polis tarafindan oluştu bu görüntüler. Bir de örümcek ısırması vardı belki oni kasttetti Özgür.
Resim

Swap-in out addons, use only what you really need!