Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...

Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

By EvrimOfficial
Daha önce 'INNOCENT' konusu altında, Michael'ın arkadaşlarının, ailesinin, ekibinin, dansçılarının, kostümcülerinin, kısacası Michael Jackson'a en yakın kişilerin, ve basın muhabirlerinin Michael'a desteklerini, yapılan iftiralara inanmadıklarını ve nedenlerini, niçinlerini, paylaştık...
Şimdi top bizde... Fanlarda...

Bu başlık altında, Michael'a desteğini haykır!
İçinden geldiği gibi...
Hadi, o zaman, buyursunlar tahtaya :)
By EvrimOfficial
Konuyu açan biri olarak, ilk konuyu ben yazmak isterim...

Michael'ı hiç canlı izleme fırsatım olmadı. 1993'lüyüm ben, tam doğduğum yıl Türkiye'ye geldi, ama çok küçüktüm, konserine gidemedim. Amerika'ya da hayatımda hiç gitmedim. Yani Michael'la face-to-face bir görüşmüşlüğüm yok. O yüzden ne kadar Michael'ı çok tanıyorum dersem, yalan olur. Belki forumda Michael'ın Türkiye, ya da başka ülkelerdeki konserlerine giden fanları vardır. Ama o ben değilim.
Büyüyünce, biriktirdiğim harçlıklardan, albümlerini aldım. Hatta bütün albümleri de yok, bazılarını Türkiye'de bulmak çok zor. O yüzden kendimi bir numaralı hayran olarak adlandıramam, bu çok büyük bir saygısızlık olur.
Lakin, Michael'ı hepimiz gibi çok seviyorum...
Ve Michael'ın suçsuz olduğuna inanıyorum.
Hatta inanıyorum bile değil, biliyorum.

Çünkü, o resimlerdeki, videolardaki adam, tamam, hiç birimiz melek değiliz, Michael'ın da küçük hataları vardır, ama bahsedilen, iftira atılan bir şey, sivrisinek öldürmek gibi, küçük bir şey değil. Michael'ın bu tarz pedofili suçlar işlemeyeceğine eminim.

İçindeki çocuk ruhu kaybetmemiş, ve hayatı her zaman çocuklara yardım etmek olan bir adamın, her hangi bir çocuğun, saçından bir parça kopsa, onu olumsuz etkileyeceğine inanırım.
O yüzden değil, taciz, tecavüz, bağırma, çağırma, çocuklara sesini belli bir tonda bile yükselteceğini düşünmem.
Ve tüm bunların, zırvalık ve iftira olduğunu düşünüyorum.

Ben, 'Michael, aslında ölmedi, bir kenara çekildi' düşüncelerini çok mantıklı bulan biri değilim. aynısı yıllar önce Elvis'e de yapıldı, güya şöhretten sıkılmış, ıssız adaya gitmiş...
Bu tarz haberleri hep balon olarak bulurum ama, şayet öyleyse, Michael'ın geri dönmesi için elimden geleni yapmaya hazırım.
Ama maalesef ömrü yetmediği için öldüğünü düşünüyorum.Ama yine de bizi bir yerlerden izlediğine eminim.
Biz Michael'ın suçsuz olduğuna eminiz.
Kullanıcı avatarı
By captain EO
81 doğumluyum.Michael'la ilk tanistiğim zaman ise 1989 senesiydi.90 lı yillarin başında bu iftiralar atılmaya başladığında yeni ,genç bir hayrandim.Bir an olsun "acaba" kelimesi aklımdan geçmedi,hala da geçmiyor ve ilalebette geçmeyecek!Kendim kadar eminim ondan.Baskada sözüm yok!

Swap-in out addons, use only what you really need!