Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Evet, uzun bir süredir, forumda aktif değildim, dediler ki, öldü; hayır, kral geri döndü :mrgreen:
Bi anketle geri dönmek istedim... Soru çok basit, ilk satın aldığınız MJ albümü neydi? Albüm derken, CD de olabilir, kaset de olabilir, plak da olabilir, hepsi dahil. Single da olabilir, best of da olabilir. Lakin tamamiyle Michael Jackson'a ait bir albüm, derleme filan değil yani :) Buyursunlar...
EvrimOfficial yazdı:Evet, uzun bir süredir, forumda aktif değildim, dediler ki, öldü; hayır, kral geri döndü :mrgreen:
Bi anketle geri dönmek istedim... Soru çok basit, ilk satın aldığınız MJ albümü neydi? Albüm derken, CD de olabilir, kaset de olabilir, plak da olabilir, hepsi dahil. Single da olabilir, best of da olabilir. Lakin tamamiyle Michael Jackson'a ait bir albüm, derleme filan değil yani :) Buyursunlar...
İlk satın aldığım Mj ürünü This Is It Dvd'si idi dünyalar benim olmuştu :) ilk albümüm ise Xscape oldu..

SM-J250F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EvrimOfficial yazdı: 14 Eki 2019, 14:07 Evet, uzun bir süredir, forumda aktif değildim, dediler ki, öldü; hayır, kral geri döndü :mrgreen:
İlk aldığım albüm "Bad''ti. Bad albümünde, her şarkıyı sindire sindire dinlerdim ama ne dediğini anlamazdım. O zamanlar en sevdiğim şarkı Smooth Criminal dı. Bad albümü beni epey idare etti müzik kalitesi olarak. Başka albüm dinlemiyordum walkmanimde. Daha sonra orta okul yıllarımda Dangerous u aldım lakin Mjin tüm eski albümlerinde sahip olmak istiyordum. İşte o vakitlerde, thriller albümü, off the wall albümünü yoğun çabalarım sonucu buldum. Arkadaşım abisinden yürütüp bana hediye etmişti😂
By Merve Kahraman
Benim şahsen satın aldığım bir MJ albümüm yok ama annem genç kızlık yıllarından beri müzik ve dansı çok seviyor.Odasının duvarlarında hep biribirinden farklı ünlü isimlerin posterleri varmış (Michael dahil)Daha sonra bir çok kez taşındıklarından dolayı babam anneme artık bazılarını atmasını tavsiye etmiş annem de atmış maalesef 😩Fakat Thriller albümünün ilk çıktığı gün Türkiyede abümü ilk eline ulaşan insanlardan biriymiş ve şuan da oturma odasında albüm rafta duruyor 😍Annemin beyninin etini yemiştim sandıktan çıkartması için 😂

Swap-in out addons, use only what you really need!