İmza kampanyasında bugün veya yarın 50.000 imza hedefine ulaşılacağını tahmin ediyorum. Sonra yeni bir hedef koyarlar muhtemelen.Michael'ı atılan iftiralara karşı savunan herkese, bu kampanyayı başlatan ve imzalayan herkese saygı duyuyorum. Ama anlamadığım bir şey var. Michael Jackson Vevo'nun abone sayısı 11 milyon. Bu kişilerin en azından 1 milyonu şu ana kadar imzalamış olmalıydı diye düşünüyorum. Bence bu kampanya uluslararası olduğu halde çok yavaş ilerliyor. Eğer sadece Türkiye çapında olsa 46.000 imza çok iyi bir rakamdı ama dünya çapında bu rakam bence Michael Jackson gibi milyonlarca hayranı olan biri için çok düşük. Acaba imza kampanyası insanlara yeterince duyurulamadı mı ? Not :Bu arada bencede Michael'ı en güzel savunma yöntemi onu insanlara doğru anlatmak. Çünkü birçok insanın bu şekilde Michael hakkında soruları doğru cevaplandığı zaman düşüncelerini değiştirdiğini gördüm. Bu anlamda Taj Jackson Michael 'ın masum olduğunu kanıtları ile gösteren bir belgesel yapacakmış. Bu çok güzel ama keşke yeni iftiraların atılmasını beklemeden Michael Jackson'ı anlatan güzel belgeseller hazırlasalar çok daha iyi olurdu. Çeşitli belgeseller var ama bence yetersiz sayıda.
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi