Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

By mwls
Haklarında evrakta sahtecilik, finansal belge sahteciliği,usulsüzlük ve birçok nedenden dolayı tam 113 milyon dolarlık dava açıldı!
Şirket resmi olarak iflas etti,geçtiğimiz günlerdede leaving neverland adlı saçmalığın daniskası sözde belgesel mahkeme tarafından reddedildi.
Michael'ı t3c4vüz ve tac1z suçuyla suçlayan Wade Robson'un Michael Jackson'ın mülküne 75 milyon dolar geri ödeme yapılmasına karar verildi.

Açıkçası bu haberler için bir nebzede olsa sevindim adalet kelimesi artık kendini göstermeye başladı.

Merak ediyorum artık Michael'ın sözde tac1zci olduğuna dair nasıl kanıtlar sunacaklar aksini iddia edenler olursa komik bir hal alır cidden.
By michaeljacksonevreni
Şunu söylemekte fayda var: Bu iflas eden medya grubunun nedense Emmy ödüllerini veren akademiye 304.320 dolar borcu var :acaba
Açıkça belgesele ödül verilmesi için alt planda bir şeyler yapılmış.
Ayrıca Kew Media Group'un iflasından sonra sahte belgesel LN'nin haklarını satın alan şirket Quiver Entertainment. Bu şirketin sahiplerinden biri Hollywood'un en ünlü pedofilisi Harvey Weinstein'in suçlarını örtbas etmekle suçlanan Jeff Sackman.

Michael'a iftira atan herkesin eninde sonunda bu dünyada karşılığını göreceğine eminim.
By mwls
mwls yazdı: 18 Kas 2021, 16:06 Haklarında evrakta sahtecilik, finansal belge sahteciliği,usulsüzlük ve birçok nedenden dolayı tam 113 milyon dolarlık dava açıldı!
Şirket resmi olarak iflas etti,geçtiğimiz günlerdede leaving neverland adlı saçmalığın daniskası sözde belgesel mahkeme tarafından reddedildi.
Michael'ı t3c4vüz ve tac1z suçuyla suçlayan Wade Robson'un Michael Jackson'ın mülküne 75 milyon dolar geri ödeme yapılmasına karar verildi.

Açıkçası bu haberler için bir nebzede olsa sevindim adalet kelimesi artık kendini göstermeye başladı.

Merak ediyorum artık Michael'ın sözde tac1zci olduğuna dair nasıl kanıtlar sunacaklar aksini iddia edenler olursa komik bir hal alır cidden.
Arkadaşlar yanlış yazmışım 75 milyon değil 75 bin dolarmış, ki Wade'in bu miktarı ödeyebilmesi yine mümkün değil. 😊😊

Swap-in out addons, use only what you really need!