Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Michael Jackson Yaşıyor mu?Öldü mü?

Evet,yaşıyor...
8
21%
Hayır,maalesef öldü...
31
79%
Kullanıcı avatarı
By Shadowhunters
Bence kestirip atmadan önce uzunca bir düşünüp tartmak gerekiyor çünkü bahsedilen video serisi 3 part sürüyor ve gerçeğe de çok yakın kanıtlar var herşey’e rağmen eğer hala yaşıyorsa bu harika olurdu 🙏✌️❤️
Kullanıcı avatarı
By Önder
İki taraflı değerlendirmek lazım...

1) Öldü
- Öldüyse ki bana göre öldürüldü en başta ailesinin ve sevenlerinin öldüren kişilerin veya grupların hesap vermesini sağlamak.

2)Yaşıyor
- Yaşıyorsa haklı bir sebeple artık uzaklaşmak istediğindendir bu konuda bir şey diyemeyiz şahsen bir daha ortalığa çıkmasını istemezdim Michael i yine üzerlerdi...

Benim değerlendirmelerim bu yönde.
By Gönül
Belevieciler bence Mj nin sırtından resmen para kazanıyor ve kameranın önüne geçip işte şu bilginin kaynağını size açıklayamam yok şöyle falan diyerek gerçekten saçmalıyorlar Ahmet San ile onlardan birinin videosu var orada bile Ahmet San sen ne okuyorsun sorusuna karşıt sinema bölümü diyince oğlum senin işin zaten senarya yazmak demişti bence iyi kapaktı
Ben This Is It belgeselini izledim ve bu konu hakkında şöyle demek istiyorum gerçekten emek kokan bir konser çalışmalarıydı hani diyorlar işte sıkıldı davalardan falan o yüzden kaçtı o zaman soruyorum o şahıslara o kadar büyük bir çalışmayı insanlara sunmadan mı kaçtı o Michael Jackson bir kere onu kıran üzen şeylerden kaçsaydı zaten hiç bir zaman King Of Pop diye anılmazdı
evet öldü ama nasıl öldüğü hala şüpheli otopsi raporunda midesinde asla yemek olmadığını sadece büyük miktarlarda sakinleştiriciler ve anestetik ilaç olan propofol bulunduğu açıklanıyor Murray belki de gerçekten maşaydı aldığı hapis cezası bile daha sonra çıkan afla bitirmeden kurtuldu ama şunu unutmayalım ki adalet er ya da geç mutlaka yerini bulur belki bu dünya da bazı güçlüler bunu engellediklerini sansalar da adalet mutlaka tecelli edecek teşekkürler
By michaeljacksonevreni
Believe kanalını uzun süre inceledim. Bazı öne sürdüğü kanıtlar; cenazede yakınlarının gülmesi, ambulans arkasından birinin gizlice çıkarılması (gösterilen ambulans michael için gelen ambulans mıydı, bilemiyoruz.), michael ölmeden iki saat önce bir hava limanının iki saat kadar kapatıldığına dair söylentilerde mevcut. Tüm bunlara bakılınca insanda yaşadığına dair bir umut ışığı doğuyor. Sonra düşünüyorum: Michael yaşasa Beatles katoloğunun satılmasına asla izin vermezdi. Çocukları bu kadar serbest hareket edemezdi. Bir şekilde this is it konserini yapmadan ölüm oyununu oynamazdı.
Kısacası düşüncem: Yaşıyor da olabilir, yaşamıyor da... Tek bildiğim yaşıyor olsa bile bir daha asla geri dönmeyeceği :(

Swap-in out addons, use only what you really need!