Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...

Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Kullanıcı avatarı
By captain EO
Michael, Neverland'ı ziyaret eden tüm çocukların güvenliği de dahil olmak üzere her şeyi düşündü.

"Çiftliğe gelen çocuklar ... bütün gezintiler ve tekerlekli sandalyeye uygun olan her şey vardı... Çiftlikte ki bazı çalışanlar her 6 ayda bir Kansas City'ye gittiler ve fiziksel olarak zorlu çocukları çıkarmak için özel bir eğitim aldılar. tiyatroda bile 2 oda vardı ve hasta yataklarının hastane yatağına oturabilmesi ve filmi izleyebilmesi için hastane yatakları yerleştirilmiş cam duvarlar vardı. ”dedi. 

David Nordahl, uzun zamandır Michael Jackson’ın arkadaşı

Michael Jackson çocukları çok önemsiyordu ve sadece onlara yardım etmek istiyordu. Nereye giderse gitsin çocuk hastanelerini ve yetimhanelerini ziyaret etti, çocuk yardım kuruluşunlarına milyonlarca dolar verdi, dünyayı iyileştirdi ve ölmek üzere olan bir çocuk için bir karaciğer bulmak için çabaladı (çocuklardan birine sadece bir örnek); Neverland'deki kendi evinde, tüm bakımlarından ve tıbbi tedavilerinden ücretsiz olarak keyif dolu bir gün geçirebilmeleri için.

Michael çocuklara yardım etmek, ameliyatlar için para ödemek, hastane kanadı, yetimhaneler, yanma merkezleri ve daha pek çok şey için üç milyar dolar harcadı. Yaptığı iyi şeylerden asla bahsetmedi.Asla böyle şeyler hakkında konuşmazdı. 

“Ona sordum, 'Michael, bunu nasıl yapabilirsin? Ölmek üzere olan bir çocukla vakit geçirip ve sonra sahneye çıkıp bu tür bir performans sergilersin?” Dedi ki, 'Nasıl yapamam? Bu çocuklar beni görmek istiyorsa, biliyorum önemli değilim, ama onların gözünde süperstar Michael Jackson'ım ve eğer bir çocuğu fazladan bir dakika ya da bir saat ya da bir gün ayırabilirsem o zaman buna değmez mi? '

Michael hep böyle olmuştur. Birinden bir telefon alırsa ve bir çocuk ciddi rahatsizsa ve onu görmek istiyorsa uçağa binip gidecekti ve onlara 'Seni görmek için 2 hafta sonra döneceğim'derdi ve bir çok kez küçük çocukların hayatlarını bu şekilde uzattı. Onlara iple çekecekleri bir şey verdi. Böyle bir şeye hayran olmalısın. "

Michael'ın uzun süredir 20 yıllık arkadaşı olan David Nordahl

THE WAY YOU MAKE ME FEEL

By EvrimOfficial
Böylesi bir adama yaptıkları iftiralardan utanmalılar! Michael, ülkemizde yaşasaydı evliya falan ilan edilirdi...
Cidden Amerika'yı ve Avrupa'yı bazen anlamıyorum...
Garip.

Bazı konularda bizden çok ilerideler, ama bazı konularda da, sanki biz onlardan çok daha ilerdeyiz gibi...
Evet, duyduğumuza hemen inanmak bizim de yaptığımız hatalardan biri.
Lakin, bu kadarı, komik..
Yani bir kere pedofil insanların çocuklara bakışından bile anlaşılır, pedofili olduğu...
Kevin Spacey pedofil çıktı mesela geçen haftalarda, kendisi itiraf etti. Çocuklara zalim ve barbarca bakıyordu zaten.
Ama Michael onlara, bir dost gibi bakıyor, çocuğu da bırak hadi... 'Asıl söz hakkı sizde' der gibi... Atatürk nasıl bakıyorsa bakıyor. Çocuklar için yapmayacağı şey yokken...

Abuk subuk bir iftira...
İnanmak için aptal olmak lazım, kendilerinin seçimi.
Kullanıcı avatarı
By Offthewall
EvrimOfficial yazdı: 24 May 2019, 02:04 Böylesi bir adama yaptıkları iftiralardan utanmalılar! Michael, ülkemizde yaşasaydı evliya falan ilan edilirdi...
Cidden Amerika'yı ve Avrupa'yı bazen anlamıyorum...
Garip.

Bazı konularda bizden çok ilerideler, ama bazı konularda da, sanki biz onlardan çok daha ilerdeyiz gibi...
Evet, duyduğumuza hemen inanmak bizim de yaptığımız hatalardan biri.
Lakin, bu kadarı, komik..
Yani bir kere pedofil insanların çocuklara bakışından bile anlaşılır, pedofili olduğu...
Kevin Spacey pedofil çıktı mesela geçen haftalarda, kendisi itiraf etti. Çocuklara zalim ve barbarca bakıyordu zaten.
Ama Michael onlara, bir dost gibi bakıyor, çocuğu da bırak hadi... 'Asıl söz hakkı sizde' der gibi... Atatürk nasıl bakıyorsa bakıyor. Çocuklar için yapmayacağı şey yokken...

Abuk subuk bir iftira...
İnanmak için aptal olmak lazım, kendilerinin seçimi.
Sizin söylediğiniz gibi pedofililer, çocuklara zalimce bakan onlardan nefret eden kişiler değil aslında tam tersi yapılan arastırmalara göre onlara düşkün insanlardan çıkar. Pedofili kelime kökeni olarak “özellikle anormal düzeyde çocuk sevgisi” “çocuklara aşırı düşkünlük”demektir. Bu tür insanlar özgüveni düşük, karşı cinsten ziyade çocuklarla cinsel münasebette daha rahat hissettikleri için zaten onlara ilgi duyarlar. Özellikle Michael hakkında yapılan bazı belgesellere bakarsanız Michael küçükken cinsel travma geçirdiği için, 70’lerin sonundan 93’e kadar onun eşcinsel olduğunu iddia eden saçma sapan insanlar 93 skandalı sonrası onun cinsel yönelimi sorusuna cevaplarını bulmuş oldular. O yüzden bu kadar insan, Amerikan halkı, medya, Oprah veya digerleri Michael’ın böyle biri olduğunu düşünüyolar. Dedikleri şey “kadınlardan ziyade çocuklarla haddinden fazla zaman geçiren adam”hatta o primetime röportajında bile kadın öyle diyodu.O yüzden araştırıp inanan veya sadece duyup inanan da var. Genelde pedofili insanların %80’i nin normale göre çok düşük zekada oldukları, eylemlerini 40-60 yasları arasında gerçekleştirdikleri, hatta beyin nöronlarında bile bizimkilere nazaran kimyasal farklılıklar olduğu bilinir. Fakat Michael’ın 2005 dava zamanı Los Angeles Children And Family Service’in yaptığı araştırmalar sonucu pedofili profiline uymadığı açıklanmıştı. Ben Eskiden de çocuk tacizi haberleri duyduğumda inanmazdım iftira der geçerdim. Şimdi araştırdığımda buna inanan insanların neden inandığını anlayabiliyorum. Ama bende araştırdım ve Michael’ın böyle bişeye ilgi duyacağını sanmıyorum. O çocukların hiçbiri mağdur gibi durmuyo hepsi para avcısı gibi. O saçma belgeselde anlatıldığı gibi o çocuklarla o kadar zaman geçirdiğini bile hiç sanmıyorum. Michael, Çocukları gerçekten yürekten çok seviyodu. Bence çocukken kendi babasından görmediği sevgiyi onlara göstermek istediği, onlarla çok rahat empati kurabildiği için yapıyordu bunu. Ama insanlar onun bu hassasiyetini çok kullandılar. Pizzagate olayları veya hollywood’da dönen tüm pislikleri görmezden gelen medyanın tek gördüğü şey Michael Jackson. Medyanın, Neverland’da yardıma muhtaç binlerce çocuğu ağırlayan, bazılarının hayatını kurtaran bu adam hakkında saçma söylentiler dışında iyi haberler yaptıklarını göremeyiz. Bu adam böyle bir muameleyi hiç haketmemişti. İnşallah bu söylentiler son bulur ve Michael hakettiği huzura kavuşur.
Kullanıcı avatarı
By ozgur
Hayat daima basit yolu seçiyor.Çoğu zaman böyle olduğuna şahit oldum.Siz binlerce olasılık düşünürsünüz, bir sürü ihtimaller ve sonunda en basit olan doğru(gerçek) çıkar.En azında benim hayatımda böyle olmuştur.Böyle düşünmek kolaydır da.Genel bir yanılgıya düşmemek şartıyla!

Olayları yüzeysel tek kaynaklı "gazetede okudum Michael gaymiş" veya "haberlerde izledim Michael çocuklara istismarda bulunmuş" sığlığından bahsetmiyorum.Saf basitlik doğru olan.

Bu basitlikte Michael'in neden çocuklarla yakınlaştığına bulabildiğim en basit olay, "Michael Jackson- Gerçek Hikaye" Dieter Wiesner kitabında anlatılan Dieter Wiesner'nin şahit olduğu bir olay.

Michael ile bir çocuk arkadaşı duvar üzerindeki bir şeyleri domates ile vurma oyunu oynuyorlar.Michael bir ara çocuğa dönüp "biliyor musun, bir uçak satın aldım" diyor.Çocuk "haa iyi ne güzel, hadi oyuna devam edelim"diyor.
Şimdi bir arkadaşınızın uçak aldığını size söylediğinde verebileceğiniz bir tepki ile çocuğun verdiği tepkiyi hayal edin.

Bence bu kadar basit bir sebepten Michael çocukları seçti.Çünkü onlar sadece masumlar.Bizim gördüğümüz hayran olduğumuz veya yaftalanan suçlanan süper star Michael'i görmüyorlar, onların sadece oyun arkadaşları Michael.
Michael onlarla ancak huzurlu mutlu ve güvende.Aslında gayet basit.

Tabii tüm bunlar kişisel fikirlerim, bir de tabii harika oğlumdan öğrendiklerim.

Dur basit bir de görsel koyalım(bunu çok sevdim);

Resim

Swap-in out addons, use only what you really need!