Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...

Moderatörler: EvrimOfficial, EvrimOfficial

Kullanıcı avatarı
By captain EO
Biliyor musun...

Robson ve Safechuck , Michael Jackson'ın ASLA uygunsuz bir şey yapmadığına yemin etti. Robson, 2005’te Michael Jackson’ın ceza davası sırasında ayrıntılı olarak sorgulandı ve Michael Jackson’a yapılan herhangi bir yanlışlığı reddetti.
Robson, 2011'de Step Up 4 filminin direktörlüğünden vazgeçti ve Michael Jackson temalı Cirque du Soleil gösterisindeki baş koreografi işi için reddedildi . Bu reddedilmenin ardından aniden istismara uğradığını fark etti.
Robson'ın hikayesinin önceki sürümleri , utandığı için iddialarıyla daha önce öne çıkmadığını belirtiyor. Bu daha sonra gelmeyecek şekilde değiştirildi , çünkü kötüye kullanma hatıralarını bastırdı ve hatıralar ancak bir arızadan sonra yeniden ortaya çıktı. Robson'ın şu anki hali , ne olduğunu her zaman bildiği, ancak yanlış olduğunu anlamadığı halde Michael Jackson'ın ona yaptıkları hakkında yalan söylemek zorunda olduğunu söylediği iddiasına rağmen, aksi halde hem hapse gireceklerini hem de ayrıntılı olarak sorgulanacaklarını iddia etmeleridir.

Kaynak:www.mjinnocent.com
Kullanıcı avatarı
By Offthewall
Bende bu davalar ile ilgili genel şeyleri şuraya bırakayım belki bilmeyenler vardır;
Tom Sneddon ( Santa Barbara Savcısı) Michael Jackson’dan nefret eden ve ona takıntısı olan arkası güçlü bir adam. Sırf onu hapise atma ihtimali artsın diye yasa değiştirip 2005 davasında 1993 davasını da araya koyup aynı anda yürütüp tek bir kanıt bulamadılar. Büyük jüri tarafından aylar süren 14 farklı davadan suçsuz bulundu. Aynı zamanda Los Angeles Polis Departmanı, Sosyal Hizmetler, Psikiyatristler, FBI , Michael Jackson’ı kişisel olarak inceleyip Çocuk tacizcisi olabilecek bir davranış veya psikolojiye sahip olmadığını yüzlerce tanık dinledikten sonra hiçbirşey bulamadılar. Wikileaks’de 300 sayfalık FBI raporları yayınlandı. Evinde yapılan aramalar, kişisel telefon görüşmeleri, gittiği yerler ile ilgili geniş bilgiler var ama öyle bir suç işlediğine dair en ufak kanıt yok.
1993 davasında Evan Chandler’ın Michael Jackson hakkında bir arkadaşıyla telefonda konuşup onu mahvedeceğini kariyerini bitireceğini söylediği videosu YouTube da var. MJ vefat ettikten sonra Jordan Chandler’ın babam bana yalan söyletti aslında Michael bana hiç dokunmadı dediği video da YouTube da mevcut.
Hizmetçilerden biri 2005 ‘te Michael çocuğumu taciz etti diye dava açıyor fakat çapraz sorguda ifadesinin yalan olduğu ortaya çıkıyor. Bu hizmetçiye de MJ’in özel eşyalarını çaldığı için dava açılıyor.
Wade Robson’a gelelim. Geçmişte taciz hikayesini defalarca değiştirmiş uydurma belgeselinde bir sürü çeliştiği yerler var. Michael Jackson’ın kendisini kadınlardan soğutmak istediğini söyleyen ama aynı zamanda onun yeğeni Brandi Jackson ile 7 yıl sevgili olan, onu Britney Spears ile aldatan sonrasında şimdiki karısı ile evlilik törenini Neverland’da yapmış, MJ öldükten sonra cenaze törenine katılmak için Taj Jackson’dan bilet isteyen, Janet Jackson’ın MTV tribute şovuna katılan, Cirque de Soleil’de baş koreograf olmak isteyen MJ estate tarafından reddedilen, başarısız olunca hayatı ve kariyeri çöküşe giden, karısının onu boşama tehditleri ve bu süreç yüzünden sinir krizleri geçiren terapiye giden ama ne olduysa birdenbire Michael tarafından tacize uğradığını hatırlayan rezil adam. Michael Jackson Estate hakkında MJ’e çocuk pazarlıyolardı gibi bir suçlamada bulunup o davalardan para alamayacağı için dava açmayıp kendisi adına MJJ Estate’ye sivil dava açıyor. Hemde 1,5 milyar dolarlık. 2005’te taciz edildiğimin farkında değildim deyip, belgeselde 2005 davası için Michael Jackson’ın kendisinden yardım istediğini ve “tacizcim için kendimi kötü hissettim ve ona yardım etmek istedim” demiş, ama 2012 de ilk kez taciz edildiğini farkettiğini söylemiştir. 90’larda Michael’in peşini bırakmayan hayatını ona göre değiştiren kocasını Avustralya’da tek bırakıp köpek gibi Michael’in peşinde koşan bir anne ve oğlu. James Safechuck’da ne hikmetse Robson’ın 1,5 milyar dolarlık dava açtığını duyduktan sonra o da MJ tarafından tacize uğradığını hatırlayıveriyor. Ortak Avukat tutuyorlar. Belgesel’de verdiği tarihlerin ve mekanların tutarsızlığı çok açık. Annesinin Michael öldüğünde (2009) sevinçten dans ettiğini fakat James’in tacize uğradığını 2013’ te farkettiğini söylüyor. Belgeselde anlattığı uyduruk hikaye 90’larda Michael Jackson’ın dava açıp tazminat kazandığı fakat parayı ödemeden ülkeden kaçıp giden Victor Gutierrez isimli bir yazardan alıntı. Belgeselde 2005 davasında James, Michael’in davada tanıklık etmesini istediğini ve onu tehdit ettiğini söylüyor fakat dava raporlarında adı bile geçmiyor. Bunun gibi yüzlerce çelişki ve tutarsızlık mevcut.
Ben genel olarak şöyle söyleyeyim; Kendisini gerçekten severim ve iyi biri olduğuna inanıyorum ama öyle çoook büyük bir Michael Jackson fanı değilim. Eskiden dinlerdim ama tanımazdım pek. Sadece Bir kaç ay önce Hayat hikayesi ilgimi çekti öyle araştırdım. Herkes gibi bende kendime sordum 35 yaşındaki adamın 13 yaşındaki çocukla ne işi var diye. Ama onun yaşamı herkesten çok farklı ve sıradışı. Onunla ilgili birçok belgesel izledim. Birçok şey okudum. 11 kişi küçük bir evde büyümüş, 6 yasından beri müzik dünyasında izole bir hayat yaşamış zorluklar olduğu kadar başarıları da olmuş. Oldukça eksantrik biri çünkü hayatı zaten sıradışı. Şu uydurma belgeselde çocuklara mektup yazdığını hediyeler verdiğini gördüm. Küçükken kendisi Motown ile anlaştıktan sonra Bobby Taylor’ın, Bery Gordy’nin, Diana Ross’un evinde kalmış onlarla beraber uyumuş, küçükken sevdiği sanatçılarla konuşurken örneğin James Brown’a şapkanı çok beğendim dediği zaman onlar ona hediye ederlermiş. Bu çok hosuna gidermiş. Aynı şeyi kendi de bu çocuklara yapmış. Ama belgeselde bunu nasıl da çarpıtıyolar. Thriller ceketini ve diğer hediyeleri yıllar önce açık arttırmada satan Wade, onları yaktığını gösteriyor. Mektup konusunda, daha geçen gün kendi korumasına yazdığı mektup ortaya çıktı. Korumasının baba olduğunu öğrenen Michael, ona tebrik mektubu yazmış ve çok güzel şeyler söylemiş. Kendi karısına yazdığı mektup da vardı bi ara açık arttırmayla satmışlar. Demekki adam böyle biri insanları seven ilgi gösteren biri. Kendisi çocuklarla yatağını paylaştığını hiç bir zaman reddetmedi bile. Çocuklar aileleri kardeşleri kendi yeğenleri hep beraber evinde ağırladığını kendisi söyledi. Ama medya tüm bu tutarsızlıkları, mahkeme kayıtlarını, FBI sonuçlarından bahsetmez tabi bi kere damgaladılar ya. Eğer gerçekten çocuk tacizcisi olsaydı bu kadar çok çocuğu ağırlamış 100 den fazla kişinin yaşadığı Neverland’de arkasında en ufak bir kanıt bırakmaz mıydı. O kadar da usta bir suç dehası mıydı. Öyle çok güçlü herkesi susturabilecek biri olsaydı önce medyayı sustururdu. 93’ten sonra adamın hayatı bilerek mahvedildi. Herkes o kadar çok üstüne gitti ki. Bu para avcısı şerefsiz çocuklara ve ailelerine keşke hiç değer vermeseydi. İnsanlar sadece biraz araştırıp Bir kere de onun tarafından baksalar anlarlar zaten gerçek kurbanın kim olduğunu.
Kullanıcı avatarı
By ozgur
Offthewall yazdı: 16 Mar 2019, 16:19 Bende bu davalar ile ilgili genel şeyleri şuraya bırakayım belki bilmeyenler vardır;
Tom Sneddon ( Santa Barbara Savcısı) Michael Jackson’dan nefret eden ve ona takıntısı olan arkası güçlü bir adam. Sırf onu hapise atma ihtimali artsın diye yasa değiştirip 2005 davasında 1993 davasını da araya koyup aynı anda yürütüp tek bir kanıt bulamadılar. Büyük jüri tarafından aylar süren 14 farklı davadan suçsuz bulundu. Aynı zamanda Los Angeles Polis Departmanı, Sosyal Hizmetler, Psikiyatristler, FBI , Michael Jackson’ı kişisel olarak inceleyip Çocuk tacizcisi olabilecek bir davranış ..................
Yazı için teşekkürler
İçerik size mi ait acaba, alıntı ise kaynağı nedir?
Kullanıcı avatarı
By Offthewall
ozgur yazdı: 16 Mar 2019, 17:05
Offthewall yazdı: 16 Mar 2019, 16:19 Bende bu davalar ile ilgili genel şeyleri şuraya bırakayım belki bilmeyenler vardır;
Tom Sneddon ( Santa Barbara Savcısı) Michael Jackson’dan nefret eden ve ona takıntısı olan arkası güçlü bir adam. Sırf onu hapise atma ihtimali artsın diye yasa değiştirip 2005 davasında 1993 davasını da araya koyup aynı anda yürütüp tek bir kanıt bulamadılar. Büyük jüri tarafından aylar süren 14 farklı davadan suçsuz bulundu. Aynı zamanda Los Angeles Polis Departmanı, Sosyal Hizmetler, Psikiyatristler, FBI , Michael Jackson’ı kişisel olarak inceleyip Çocuk tacizcisi olabilecek bir davranış ..................
Yazı için teşekkürler
İçerik size mi ait acaba, alıntı ise kaynağı nedir?
Şu Tom Sneddon ile ilgili olanları “The Life Of An İcon” belgeselinde izlemiştim ekşi sözlükte biri böyle güzel bir yorum yapmış aklıma geldi ordan alıntı yaptım. Bir de Vikipedi’de “Michael Jackson Trial “ başlığı altında çok güzel bilgiler var.
Kullanıcı avatarı
By ozgur
Offthewall yazdı: 16 Mar 2019, 17:11 Şu Tom Sneddon ile ilgili olanları “The Life Of An İcon” belgeselinde izlemiştim ekşi sözlükte biri böyle güzel bir yorum yapmış aklıma geldi ordan alıntı yaptım. Bir de Vikipedi’de “Michael Jackson Trial “ başlığı altında çok güzel bilgiler var.
Aslında sunduğunuz bilgilerin çoğunu ben de farklı kaynaklardan okumuştum ama bu şekilde (anlaşılır-agresif) tarzınız hoşuma gitmişti.
Tekrar teşekkürler ellerinize sağlık.

Swap-in out addons, use only what you really need!